Plastika Skaza | Plastika Skaza d.o.o.
0
SI
Najbolj vroče
Brezplačna dostava
za vse nakupe nad 50€
Hitra dostava
blaga na dom v 2 - 5 dneh
100% varen in udoben
nakup iz domačega naslonjača
POTREBUJETE POMOČ PRI NAKUPU?
+386 (0)3 620 26 98
SPLETNA TRGOVINA
Outdoor
plus
Ko iščemo navdihe za druženja, zabavne trenutke, užitke na prostem, sežemo po kozarcih, ki so večji in trpežnejši, po posodah, ki so narejene iz zdravju prijaznih materialov, in po kuhinjskih pripomočkih v barvah, ki jih lahko sestavimo v lastno mavrico.
Izdelki v tej kategoriji
Home
plus
Spodbujamo odgovorno ravnanje z lastnimi odpadki. Kar prinesemo domov, uporabimo. Če ne zase, pa za Zemljo! Namesto odpadkov ustvarjamo vire za nove življenjske kroge.
Izdelki v tej kategoriji
IZBRANI IZDELKI

Glamurozno kjerkoli

Vsi članki

Izvirno, transparentno in barvito.

Preberi več

Kuharsko ustvarjalno

Vsi članki

Ko je druženje najboljši navdih za kuhanje

Kdor rad kuha za druge, je zvezda druženj na piknikih, v kampu, na domačem vrtu. Prave ljubitelje kuhanja na prostem navdušujejo oblike in okusi iz narave, živahnost barv ter še posebej ustvarjalna igrivost kuharije, ki je zunaj drugačna kot v popolni domači kuhinji.

Preberi več

Glamurozno kjerkoli

Vsi članki

V naravi privlačijo prave oblike

Kdor živi s stilom, zna izbrati svoj stil tudi pri druženju v naravi. Izbira pripomočke, ki poleg priročnosti in trpežnosti odsevajo zazrtost v lepoto. Izbira odlično oblikovane izdelke iz varnih materialov. Z njihovo pomočjo zna pričarati gostoljubno razvajanje.

Preberi več

Družabno v naravi

Vsi članki

Dobro življenje je v barvah

Izdelke za uporabo v naravi izbiramo odgovorno in s spoštovanjem do naravnih virov. Poiščemo tiste, ki manj obremenjujejo okolje. Prisegamo na njihovo uporabnost in priročnost. Zanesemo se na njihovo varnost in barvitost.

Preberi več
S strastjo, predanostjo in znanjem pripeljemo ideje do ravni, ki spremenijo pričakovanja ljudi.
NOVICE & DOGODKI
30.09.2020
Rak dojk je v razvitem svetu najpogostejši rak pri ženskah in zato izredno pomemben javnozdravstveni problem. Pojavnost v zadnjem letu narašča, zato je ključno, da delujemo vsi – tako na nivoju posameznika, kot družbe – karseda preventivno. Tudi v Skazi bomo oktobra zagnali preventivno kampanjo, s katero bomo ozaveščali prebivalstvo o omenjeni problematiki.
Preberi več
25.09.2020
V sredo, 23. septembra, smo gostili namestnika veleposlanika Kraljevine Nizozemske v Republiki Sloveniji, Derk Jan Nauta. Na obisku smo ga popeljali skozi proizvodnjo, na oddelku laserskega graviranja pa smo mu podarili personaliziran kozarček v barvi njegove domovine. Za konec je sodeloval tudi na virtualnem teku Otrok otroku.
Preberi več
25.09.2020
Podjetje Skaza je na včerajšnji 39. mednarodni znanstveni konferenci o razvoju organizacijskih znanosti prejela nagrado za najboljšo kadrovsko prakso 2020. Posebno priznanje predstavlja potrditev uspešne preobrazbe velenjskega podjetja v novodobno organizacijo, ki na prvo mesto postavlja skrb za poslovni in osebni razvoj zaposlenih.
Preberi več

Favourites