Dobro življenje je v barvah | Plastika Skaza d.o.o.
0
SI
Družabno v naravi

  Dobro življenje je v barvah

  Naša družinska in prijateljska druženja so tako živahna in barvita. Ko se zberemo na pikniku, vrtni zabavi ali v kampu drug drugemu nazdravljamo z okolju prijaznimi lončki, hrano si pripravljamo v priročnih pisanih skledah.
  Za nas je življenje na prostem izkušnja svobode. Naš prosti čas je čas za doživetja lepote v naravi. Naš pogled na svet je optimističen in barvit! Verjamemo v moč narave in v trajnostna načela življenja. Zaupamo v prihodnost! Zato tudi takrat, ko gre za majhne vsakdanje pripomočke izbiramo lepoto, ki spoštuje okolje, materiale, ki so prijazni do narave, priročnost, ki nam poenostavi druženje.

  Ker so doživetja v naravi del našega stila življenja za danes in za jutri, izdelke za uporabo na prostem izbiramo odgovorno. Pozorni smo na to, iz česa so narejeni. Izbiramo tiste iz plastike na bio osnovi. Kar 94 odstotkov tega materiala je rastlinskega izvora! Obnovljive naravne surovine so pridelane na strogo nadzorovan način, ki preprečuje dolgoročno škodljive vplive na okolje. Čeprav ta material za sedaj še ni povsem naravno biološko razgradljiv, pa ga je mogoče 100% reciklirati. Ti izdelki so zelo trpežni in imajo dolgo življenjsko dobo, hkrati pa so varni vsaj ne vsebujejo BPA in melamina.

  Prenesejo in spodbujajo tudi naše veselje. Izbiramo izdelke v barvah. Zaradi barve tudi tedaj, ko ne umijemo sproti vsakega lončka, krožnika ali sklede ali ko se dogovorimo, da vsak poskrbi za svoje, lažje vemo, kdo uporablja katerega! Barvno opremo za užitke na prostem v naravnem okolju lažje opazimo in zagotovo pospravimo za seboj. Nad njimi so navdušeni tudi otroci! Po dnevu zunaj morda tudi tedaj, ko jih je treba pospraviti.

  NE SPREGLEJTE