Ekipa Skaza na potepu po Sloveniji | Plastika Skaza d.o.o.
0
SI
Družabno v naravi

  Ekipa Skaza na potepu po Sloveniji

  Ekipa Skaza je v četrtek, 7.6.2018 prikazala uporabnost izdelkov Viva, Pick&Go ter Bokashi Organko na enodnevnem izletu po Sloveniji. Na pot smo se odpravili nekoliko drugače: z avtodomom. 

  Bližje svojim kupcem, sledilcem, privržencem – boljši so medsebojni odnosi, bolj temeljito je razumevanje blagovne znamke in večja je medsebojna naklonjenost. To je ključ tržnega uspeha prožnih in prilagodljivih podjetij, ki delujejo na področju maloprodaje izdelkov za široki trg. Tudi zato smo se ekipa marketinga odpravili na pot po Sloveniji, da pozdravimo svoje obstoječe kupce, spoznamo nove in jim predstavimo vse prednosti svojih izdelkov.
   
  Ekipa je obiskala Slovenijo od sončnega vzhoda, do zahoda. Začeli smo v Mariboru ob 7h zjutraj in se zaustavili v Celju, Ljubljani, Iškem vintgarju, Cerkniškem jezeru, Rakovem Škocjanu, Škocjanu, Lipici, Socerbu, Strunjanu, Sečovljah, nato pa smo se odpravili nazaj do Ljubljane, okoli polponoči pa spet v Maribor. Vabimo vas k ogledu naše galerije fotografij in video posnetka v živo.

  Več na FB Skaza Cuisine

  Favourites