Izvirno, transparentno in barvito. | Plastika Skaza d.o.o.
0
SI
Glamurozno kjerkoli

  Izvirno, transparentno in barvito.

  Nova, omejena serija izdelčne linije Contessa za pomlad - poletje 2018. Vrhunski dizajn oblikovalke Ivane Potočnik. Sporočilo Contesse: Pobarvajte življenje po svoje.
   
  Vrhunsko oblikovanje
  Izdelčna linija blagovne znamke Skaza, Contessa, letos dobiva novo različico. Transparentno, sončno, pozitivno in barvito. Namenjena je prijetnim, sproščenim doživetjem in bo zagotovo zvezda letošnje pomladi in poletja. Zasnovala je je priznana slovenska industijska oblikovalka Ivana Potočnik, Korošica, ki se ponaša z vrsto prestižnimi oblikovalskimi nagradami.
  Linijo Contessa sestavljajo kozarci, skodelice in sklede, ki združujejo lepoto in uporabnost. Obliko smo  združili z odličnim materialom, ki spominja na steklo. Barve je mogoče med seboj poljubno kombinirati. Kozarci in sklede imajo premišljeno velikost in prijetno lahkost. Material je odporen na poškodbe.

  Prijetna doživetja
  Contessa je izbira, ki poudari osebni stil - v izbrani najljubši barvi ali v barviti sestavljanki. Elegantna oblika, igrivi odtenki in privlačna transparenca spremenijo pogled na pijače, koktajle, sladice, prigrizke in druge dobrote. Za prijetna druženja na prostem, zabave na vrtu, ob bazenu, kjerkoli.

  Novo zvezdo v družini izdelkov lastne blagovne znamke Skaza, transparentno linijo Contessa, je moč kupiti preko spletne trgovine

  NE SPREGLEJTE

  Favourites