Ko je druženje najboljši navdih za kuhanje | Plastika Skaza d.o.o.
0
SI
Kuharsko ustvarjalno

  Ko je druženje najboljši navdih za kuhanje

  V naravi se družimo, zabavamo, uživamo. Radi jo tudi okušamo! Med nami je vedno kdo, ki ve, kako si lahko kuhanje na prostem poenostavimo, a ga hkrati vselej obogatimo z novo ustvarjalnostjo. Ljudje, ki radi kuhajo za druge, jedi začinijo s svojo strastjo, z veseljem in – z barvami!

  Pomagajo si z barvitimi kuharskimi pripomočki in priborom. Oblike, ki so jih navdihnile naravne organske oblike, jim sprožajo nasmehe. To, da so pripomočki narejeni iz recikliranega materiala (reciklirane PET plastenke), jih dodatno poveže z naravo. To, da lahko svoje jedi in napitke pripravljajo za druge, za družino in prijatelje, iz njih izvabi najboljše!

  Ob odprtih vratih v domači kuhinji, ob kuhališču na pikniku ali v kampu, ob postanku na poti z avtodomom s takšnimi pripomočki v rokah pokažejo vso svojo kreativnost. Zato so njihove jedi preprosto slastnejše! Igrivost pri kuhanju je najboljši vir za zanimive in okusne rezultate. Še posebej na prostem!

  Priložnostna enolončnica, sestavljena iz naključnih naravnih sestavin, dostopnih mimogrede na poti ali pred nekaj trenutki utrganih na domačem vrtu, postane še prijaznejša potešitev, če jo v trpežne skodelice naložimo z barvito zajemalko. Solata z lokalne tržnice blizu počitniškega domovanja ali nabrana na travniku dobi bogatejši okus, če jo pred očmi čakajočih jedcev zmešamo s solatnim priborom v živahnih barvah. Na sonce in naravo, na že minule piknike in na prihajajoče počitnice nas celo v malo bolj sivih dneh doma spomnijo pisani odtenki lopatke za palačinke, zajemalke za špagete in podstavka za vročo posodo. Ljubitelji druženj in doživetij v naravi kuhajo barviteje. Celo tedaj, ko s svojim nasmehom nad ožemalnikom citrusov iz limone iztisnejo le več soka za limonado! Zato, ker jih navdušuje razvajanje drugih ljudi in ker so za takšne trenutke dobro opremljeni. Z barvami!

  NE SPREGLEJTE

  Favourites