Kuharski recepti Skazinih mojstrov | Plastika Skaza d.o.o.
0
SI
Kuharsko ustvarjalno

  Kuharski recepti Skazinih mojstrov


  Kaj bomo pa jedli? 

  Življenje v naravi je samo po sebi čudovito razkošje. Prostor brez zidov, za strop nebo, kar omogoča idejam in kreativnosti prosto pot. Okolje, ki navdihuje za igro, odkrivanje novega, za zabavo, druženje in klepet.
  Poseben šarm piknikom daje hrana. Četudi mora biti zaradi drugačnega okolja pripravljena mnogo bolj enostavno in priročno, ni nikakršnega razloga, da bi bila njena kakovost, raznovrstnost in slastnost okrnjena. Prav nasprotno, hrana na pikniku je lahko razkošna v svojih barvah, izvirnosti, okusih in raznolikosti. Tako rekoč kraljevska!

  Knjižica receptov Pick&Go je zakladnica odličnih idej za obroke v naravi
                                                                                                                                                       


  Da bo doživetje narave še bolj pristno, sproščeno in brezskrbno, veselo in bogato s čuti in okusi, smo se priprave knjižice receptov lotili s priljubljenima slovenskima kuharjema, blogerjema, bratoma Simonom in Sašom Šketa. Skrbno in s premislekom izbrane, tudi preizkušene recepte, odlikuje raznolikost pripravljenih jedi, polnovrednost živil, predvsem pa primernost pripravljenih obrokov za uživanje v naravi.
  Že ob pripravi receptov sta oba chefa izkoristila in spoznala Pick&Go v vseh njegovih inovativnih razsežnostih. Za prenos in končno postrežbo sta namreč uporabila izključno izdelke Skaza, ki se med seboj dopolnjujejo in sestavljajo tudi z drugimi linijami. Pritrjujeta, da zaradi sestavljive in kompaktne oblike Pick&Go ne jemlje veliko prostora v vozilu. Na piknik prostoru pa pokaže vse svoje razkošje in ponuja popolno udobje, funkcionalnost, enostavnost za prenašanje, barvitost in raznolikost v vseh možnih kombinacijah.
   
  Knjižica receptov za piknike Pick&Go vsebuje 21 različnih receptov, po tri jedi za vsakega od tipičnih načinov preživljanja prostega časa v naravi. Vsi obroki so sestavljeni iz predjedi, glavne jedi in sladice oziroma priljubljene naravne pijače.

  Življenje v naravi je čudovito in vedno vznemirljivo. Preživite ga s stilom. 

  NE SPREGLEJTE

  Favourites