Svetovna inovacija Pick&Go | Plastika Skaza d.o.o.
0
SI
Družabno v naravi

  Svetovna inovacija Pick&Go

  Pick&Go zaradi svoje inovativne, sesavljive in kompaktne oblike ne jemlje prostora v vozilu, prikolici ali šotoru. Na vašem piknik prostoru pa pokaže vse svoje razkošje in ponuja popolno udobje, funkcionalnost, enostavnost za prenašanje, barvitost in raznolikost v možnih kombinacijah. Dopolnjuje se z vsemi drugimi linijami znamke Skaza, se nadgrajuje, kot raste vaša družina ali družba. S funkcionalno vrvico imate piknik vedno pri roki. Vedno na rami.


  NOVO! 
  Zdaj s 4 kompleti pribora in novimi možnostmi sestavljanja po vaši izbiri. Inovativni piknik in kamping set Pick&Go je namenjen doživetjem na prostem. Kamorkoli že greste, lahko zdaj vzamete piknik s seboj. 15-delni set boste zlahka nesli s seboj na pohodniški piknik, v avto, avtodom, kamp prikolico ali šotor, saj vam ne bo jemal prostora. Z njim boste pripravljeni na nova doživetja. Vsebuje 4 krožnike, 4 kozarce, 4 komplete jedilnega pribora, cedilo, stojalo za kozarce in posodo s pokrovom, ki služi shranjevanju hrane. Izdelki so med seboj povezani z nastavljivim trakom, ki omogoča, da se komplet lahko nosi na rami ali v roki. Izdelek Pick&Go nosi oznako ecoBiB, s katero v podjetju Skaza označujemo le tiste izdelke, ki smo jih naredili iz okolju prijaznega materiala na bio osnovi. Kar 81% materiala je rastlinskega izvora. Naravne surovine so pridelane na strogo nadzorovan način, ki preprečuje dolgoročno škodljive vplive na okolje.

  Ne vsebuje melamina, je brez BPA in primeren za recikliranje.

  Kaj bomo pa jedli?
  Življenje v naravi je samo po sebi čudovito razkošje. Prostor brez zidov, za strop nebo, kar omogoča idejam in kreativnosti prosto pot. Okolje, ki navdihuje za igro, odkrivanje novega, za zabavo, druženje in klepet.
  Poseben šarm piknikom daje hrana. Četudi mora biti zaradi drugačnega okolja pripravljena mnogo bolj enostavno in priročno, ni nikakršnega razloga, da bi bila njena kakovost, raznovrstnost in slastnost okrnjena. Prav nasprotno, hrana na pikniku je lahko razkošna v svojih barvah, izvirnosti, okusih in raznolikosti. Tako rekoč kraljevska!

  Sedem načinov piknik doživetja v naši knjižici receptov
  Mi razumemo naravo in njen utrip. Razumemo človeka in njegova nenehna iskanja. Razumemo našo čutno medsebojno prepletenost, zato smo specialisti za življenje v naravi, na terasi, na vrtu, na morju ali v hribih. 
  Želite svojo knjižico receptov? Prenesite si jo tukaj.

  NE SPREGLEJTE

  Favourites