V naravi privlačijo prave oblike | Plastika Skaza d.o.o.
0
SI
Glamurozno kjerkoli

  V naravi privlačijo prave oblike

  Življenje s stilom sestavljajo lepa doživetja v izbranem okolju. Okolje je tam zunaj! Imenuje se narava. V njej smo gostoljubni na nov, drugačen, boljši način. Doživetja na prostem pripravljamo z navdihi iz narave, a vselej s stilom. Vsakič znova po svoje. Zelo osebno!

  Če je vrtna zabava, ima svojo tematiko. Če je druženje ob bazenu, ima sijajen navdih. Če je sprostitev na plovilu, ima svoj cilj. Če je kamping, je glamping. Tudi če je »samo« piknik, je piknik s prtički! Kdor v naravnem okolju ohranja svoj stil, pozna pripomočke, ki kljub priročnosti in trpežnosti odsevajo zazrtost v lepoto. Kdor živi s stilom, ostaja odličen gostitelj kjerkoli!

  Za druženja v izbranih kotičkih narave izbiramo odlično oblikovane izdelke, ki so iz plastike, a v njeni najlepši podobi. Trdna oblika s poudarki premišljenih robov, gladka površina, izbrane barve in njihova skladnost ter posebne serije bodo obogatili vsako prijazno doživetje. Tudi če napitkov in prigrizkov za druženje ni pripravil vrhunski chef, bo njihovo okušanje dobilo značaj vrhunskosti.

  Za najlepša razvajanja izbiramo za hrano varne materiale brez BPA in brez melamina. Kakovostni izdelki, namenjeni uporabi v naravi, so odporni na udarce, zato z njimi ni treba biti posebej nežen. Verjetno pa boste! Nenazadnje z njihovo pomočjo ustvarjate trenutke nežnih pozornosti med ljudmi, vtis elegance v naravi, doživetje romantike na vrtu, občutek izbranega stila kjerkoli!

  NE SPREGLEJTE

  Favourites