EcoCare kolekcija | Plastika Skaza d.o.o.
0
SI

Kolekcija ECO CARE je najboljše od najboljšega na področju plastičnih izdelkov, saj združuje ekološke rešitve, vrhunsko estetiko, domišljeno praktičnost in trpežnost. Predstavlja celosten pristop tako v odnosu do človeka kot do okolja. Omogoča največje zadovoljstvo za uporabnika in najmanjšo možno obremenitev za okolje, saj je kolekcija ECO CARE izdelana iz ekološke plastike na osnovi sladkornega trsa ali iz reciklatov, njena proizvodnja teži k minimalnemu ogljičnemu odtisu, vsi izdelki so namenjeni ponovni uporabi in se lahko reciklirajo. Kolekcija ECO CARE vas povezuje z naravo in vas povezuje med sabo. Z njo boste doživeli vaše najlepše trenutke. Spoznajte jo!

Z odločitvijo za njihovo uporabo pomagate ohranjati planet tudi vi! Pomeni, da ste okoljsko ozaveščeni, da vam je mar! Postanite ambasador ECO CARE!

Dobro raste iz dobrega.

0 odpadka 0 vonja 0 življenja Ꚙradost

Bokashi Organko 2 predstavlja celostno rešitev za biološke odpadke v vaši kuhinji in prinaša veselje do urbanega vrtnarjenja. Velika notranja posoda iz kvalitetnega materiala omogoča kompostiranje večjih količin odpadkov, unikatna tlačilka pa ta proces še dodatno optimizira. Prava čarovnija pa se zgodi, ko dodamo našim biološkim odpadkom posip s koristnimi mikroorganizmi, ki odpadke spreminja v »biološko zlato« - dragoceno fermentacijsko tekočino, ki je odlična za zalivanje vaših rastlin. To v nas spodbudi željo, da vstopimo v zeleni krog življenja in si uredimo svoj popolni urbani vrtiček, ki bo s pomočjo Bokashi Organka 2 še bujneje uspeval. Dodajte v svojo kuhinjo pomočnika, ki je za svoj popolni izgled letos prejel prestižno nagrado RedDot Award in pohvale mnogih zadovoljnih uporabnikov!

Popelji me v nove kraje! Pick me&Go!

Pick&Go je nepogrešljiv spremljevalec naših avantur v naravi, pa naj gre za izlete, kampiranje, glamping ali pa potepanje z avtodomom. Pikniki z njim bodo postali enostavni, razkošni in udobni - v njem je vse, kar potrebujemo. To je sestavljiv set, ki je izdelan do podrobnosti. Predstavlja svetovno inovacijo, ki nima primerljivega izdelka v tem segmentu. Vsi deli seta se optimalno zlagajo drug v drugega, zato bo zavzel minimalno prostora. Opremljen je tudi s prenašalnim trakom, ki poveže set v enoto. Vse, kar moramo narediti, je le…Pick&Go! Odkrivajte nove kraje in prinesite iz njih najlepše spomine.
Kolekcija Pick&Go

VIVA la LIFE! Za pisane skupne trenutke!

Življenje je pisano. V njem so vse barve naših občutkov in razpoloženj. Viva 2 je najlepši in najbarvitejši set za naša druženja na vrtu ali drugje v naravi, izdelan iz bio materiala na osnovi sladkornega trsa. Vivina kolekcija je mladostna, sveža, nagajiva ter hkrati elegantna v izboru prelepih pastelnih odtenkov in oblik. To je set z okusom – vrhunskim! Viva poskrbi za vse potrebno ob naših druženjih: vključuje krožnike, kozarčke, različne posode in sklede, vrče za pijačo in ožemalnik. Jasno je, da to ni set za enkratno uporabo, saj je izdelan trpežno in kvalitetno. Vsekakor se bomo nanj navezali. Viva je ustvarjena za skupna srčna doživetja: ker spoštuje skupne trenutke, ker spoštuje hrano, ker spoštuje naravo, ker spoštuje življenje.
Kolekcija Viva 2
ECOCARECUP

Favourites