Izberite EcoCareCup za zaposlene! | Plastika Skaza d.o.o.
0
SI
RESPECT PLANET REUSE PLASTIC

Drago podjetje,
Ekološka usmerjenost in ozaveščenost postajata vse bolj del identitete in pozitivne javne podobe podjetij. Ljudje to nagrajujemo s svojim odzivom, naj gre za trg, kupce, partnerje ali zaposlene. Počasi spreminjamo navade, ki škodujejo našemu okolju. Ena izmed takšnih navad je uporaba plastike za enkratno uporabo. Na leto se porabi 500 ton kozarčkov za enkratno uporabo in kar 91% plastike se ne reciklira! V podjetju SKAZA smo posvetili svoje poslanstvo temu, da ponudimo trajnostno alternativo plastičnim izdelkom in ozaveščamo ljudi o problematiki plastike ter pravilnem ravnanju z njo. Nagrajeni smo bili tudi z izborom med 1000 podjetij, ki navdihujejo Evropo (Lestvica Londonske borze, LSE), naši EcoCareCups pa so prejeli tudi Moveco innovation award 2019, Circular design of the year 2019!

Kar lahko kot zeleno podjetje ponudimo VAM in kar lahko za okolje naredite SEDAJ vi, je, da v svojem podjetju zamenjate plastične kozarčke za enkratno uporabo z ekološkimi kozarčki EcoCareCups, narejenimi iz sladkornega trsa. Opremite jih lahko z vašim logotipom ali sporočilom po lastni izbiri ali pa izbirate med več domiselnimi napisi, ki smo jih za vas pripravili mi. Naj postanejo EcoCareCups del vašega podjetja! So tudi odlična ideja za unikatno poslovno darilo.

Pridružite se trajnostno ozaveščenim podjetjem!

 • Merck
 • Schenker
 • KLS
 • MONTEL
  ENERGETIKA.NET
 • SPIRIT
  SLOVENIJA
 • NIZOZEMSKA
  EMBASADA
 • Pridružite
  se
Valerija Špacapan Friš, mag.
generalna direktorica SCHENKER d.d.

DB Schenker Slovenija stremi k zmanjševanju odtisov, ki jih puščamo v okolju. Smo okoljsko ozaveščeni, zato stremimo k temu, da so okoljsko ozaveščeni tudi naši zaposleni in poslovni partnerji. Z veseljem smo se pridružili Skazinemu ECOCARE gibanju in tako postali ECOCARE ambasadorji. Našim zaposlenim in našim poslovnim partnerjem smo razdelili Skazine EcoCareCups, s katerimi smo zamenjali plastiko za enkratno uporabo z EKO lončki za večkratno uporabo, ki so narejeni iz sladkornega trsa.

Mateja Mlakar, b.sc.chem
direktorica Mlakolor d.o.o.

Kot uporabniki se redko vprašamo, kakšen proces se odvija v podjetjih, da pridemo do takšnega kozarčka. Že dolgo cilj ni le nekaj novega. Vse bolj smo zavezani trajnostnemu razvoju, zato gre predvsem za željo ustvariti nekaj lepega, uporabnega, s čimer lahko zdravo sobivamo in je po zaključeni življenjski dobi tudi koristno uporabljeno za nekaj novega. Ideja podjetja Plastika Skaza je povezala znanje in izkušnje strokovnjakov z različnih področij obeh podjetij. V celoti smo se osredotočili na kakovostne materiale, od bio surovin do barv in skupaj prispevali k uresničitvi edinstvenega izdelka EcoCareCup. V Mlakolorju smo izjemno ponosni, da EcoCareCup daje izbranim barvilom Marketan obliko, vsakodnevno uporabnost in predvsem trajnostni pomen

Alenka Lena Klopčič
direktorica in urednica, Montel Energetika.NET

Pri Energetiki.NET nam je zelo mar za zadovoljstvo naših partnerjev – tako naročnikov našega portala kot udeležencev naših energetskih dogodkov -, in sicer za to skrbimo ne le z najboljšo možno 'energetsko vsebino', ampak tudi z zares 'dobro energijo'! Ta vselej vključuje tudi darilca in drobne pozornosti, s katerimi partnerjem izkazujemo naš mar. To pa pomeni, da nam je mar za trajnostno prihodnost, ki jo na tem – enem in edinem! – planetu rišemo skupaj z njimi in za vse nas. Kozarčki iz ekolinije Plastike Skaza so pri tem ena 'MAR-LJIVA pika na i'.

IZBERITE ECOCARECUPS ZA VAŠE PODJETJE!
1.
POŠLJITE POVPRAŠEVANJE
dogovorimo se o vseh vaših željah
2.
MI GA IZDELAMO
po vaših natančnih napotkih
3.
DOSTAVA V 5 – 9 DNEVIH
v darilni ekološki embalaži
IZBERITE
BARVO
VAŠEGA
ECOCARECUP
SCHENKER
MLAKOLOR

Primeri ECOCARECUPS kozarčkov

ekološko odgovornih podjetij s katerimi smo uspešno sodelovali.

Odločite se in zamenjajte plastične kozarčke za enkratno uporabo z EcoCareCups tudi vi! Prišli bomo naproti vsem vašim željam. Skupaj bomo ustvarili popolni EcoCareCup za vaše podjetje!

ECO CARE KOLEKCIJA -30% GO GREEN popust

Favourites