Get together | Plastika Skaza d.o.o.
0
SI
ZA VEČ
SKUPNIH
TRENUTKOV!

Na sončni strani avantur s
trajnostnima kolekcijama
Pick&Go in Viva izdelanima
iz sladkornega trsa.

Preberi več! Spletna trgovina

Bivanje na prostem, vrtna zabava, piknik ali kampiranje, prav vsi trenutki dobijo poseben čar z edinstvenima kolekcijama Pick&Go in Viva izdelanima iz sladkornega trsa. Za vas pa smo pripravili tudi paketke, ki s svojo pisano vsebino vabijo na nova doživetja. Tri teme paketkov so primerne za različne priložnosti, prav vsaka pa bo z barvitostjo razvedrila duha in na obraze privabila nasmeh. Oglejte si jih, odločite se za svojega in razveselite vaše najbližje s slastno pojedino na prostem.

Skupna doživetja ustvarjajo
najlepše spomine!

Postani Outdoor influencer in pridobi Skazine trendi izdelke! Fotografija tvoje najljubše piknik lokacije pa ti z malo sreče lahko prinese moderno visečo mrežo, ki bo vse avanture ponesla v višave.
Sodeluj v nagradni igri

PICK ME & GO!

Odpelji me na nove poti!

Ultimativen piknik in kamping set za doživetja v naravi.

Želim si Pick&Go!

VIVA LA LIFE!

Barvitost popolnih trenutkov

S prikupnostjo Vive zaokrožite vsa druženja na prostem.

Želim si Vivo!

ODPAKIRAJ SREČO!

Za najboljša druženja.

Popoldanska osvežilna pijača na vrtu, super sveža malica na poti ali piknik prigrizki, OUTDOOR PAKETKI skrivajo vse kar potrebujete.

Želim si paketke!

30 % Go Green popust

Zelene rešitve za zdrav planet.

V skrbi za naš planet nagrajujemo vsakogar, ki se odloči za zelen nakup naših izdelkov narejenih iz sladkornega trsa s 30% trajnostnim popustom.

Želim si trajnostne izdelke!

Vodič za
uživanje v naravi

Ta vodič vas bo spremljal na shojenih ali tistih bolj zakritih poteh vaših avantur. Naj sproščene ideje in dobro razpoloženje na obraze privabijo nasmehe.
Kam se boste odpravili?

Favourites