Zelene aktivnosti | Plastika Skaza d.o.o.
0
SI
ZELENE AKTIVNOSTI
ZA SKUPNE TRENUTKE

Popestrite vsako zabavo
z družabnimi aktivnostmi!

Ko preživljate čas z vašimi najljubšimi na pikniku s Pick&Go ali vrtni zabavi z Vivo, si popestrite trenutke z aktivnostmi za celo družino. Za vas smo izbrali nekaj družabnih dejavnosti, ki vaš skupen čas zaokrožijo z ustvarjalnostjo. Skupaj ustvarite najlepše spomine!

14.04.2019
 Ko boste z otroci v jutranjem ali poznopopoldanskem soncu sedeli na plaži, se ozrite okoli, skupaj poiščite idealno lokacijo in zgradite peščeni grad.
Preberi več

14.04.2019
Priredite vašemu otroku in njegovim prijateljem zabaven dogodek in jih dodobra zaposlite – privatne olimpijske igre.
Preberi več
14.04.2019
Zasaditev drevesa je lepa in pomembna naložba. Kako ta 'naložba' raste, je odvisno od vrste izbranega drevesa, lokacije, oskrbe med sajenjem in nadaljnje oskrbe po sajenju.
Preberi več
14.04.2019
Ustvarjanje lastnega herbarija je zabaven in preprost projekt, ki ga lahko uresniči prav vsak z nekaj preprostimi materiali.
Preberi več
14.04.2019
Ena izmed bolj priljubljenih aktivnosti za otroke v naravi je lov na zaklade. Lahko se ga naredi s preprostimi namigi in ugankami, ki jih potem vodijo do naslednje lokacije in nazadnje do 'zaklada'.
Preberi več
14.04.2019
Je še kaj lepšega, kot v zgodnjem jutru stopiti na teraso, vrt ali balkon in prisluhniti ptičjemu petju, ko vas božajo nežni sončni žarki?
Preberi več
12.04.2019
Ko preživljate čas v naravi, se ozrite okoli sebe, izberite najprimernejše kamne in jih ob pravi priložnosti porišite s tempera barvami ali akrili. Super zabava, tako za otroke, kot za odrasle. 
Preberi več

Favourites