Kompostiraj | Plastika Skaza d.o.o.
0
SI

Obilno življenje raste na dobri zemlji

Bokashi Organko 2 - za življenje z naravo doma! Kuhinjski kompostnik nove generacije predstavlja najbolj priročno rešitev za odlaganje organskih odpadkov. Ne prepušča vonja in ne privablja mrčesa, z njegovo pomočjo pa boste vašim rastlinam priskrbeli prvovrstno osnovo za kompost.

Naj bo vaša kuhinja prostor zelenega razmišljanja.

Kompostnik Bokashi Organko 2 vrhunske oblike vam pomaga misliti na okolje. Kuhinjski kompostnik naslednje generacije je izdelan iz recikliranega materiala in spada v razdelek izdelkov za odgovorno ravnanje z okoljem. Ob nakupu kompostnika prejmete tudi biogen posip.

Čudovit design vam omogoča, da ga postavite v središče kuhinje.

Z 9,6 L prostornine polepša vsako kuhinjo. Z njim na najlepši in najbolj priročen način skrbite za odpadke tam, kjer nastajajo. Biološke pa boste lahko brez neprijetnosti zbirali v kompostnik več tednov prav tam kjer nastajajo.

Koristno uporabite organske odpadke in naredite prvovrstno osnovo za kompost.

V Bokashi Organko 2 lahko odložimo vse ostanke sadja in zelenjave ter pripravljene hrane, manjše kosti, kruh, kavne usedline, čajne vrečke, ovenelo cvetje in druge ostanke sobnih in drugih rastlin in podobno. Večje kose pa moramo razrezati, da bo fermentacija učinkovitejša. Na samemu začetku uporabe kompostnika in ob vsakemu dodajanju bioloških odpadkov posujemo novo plast odpadkov z biogenim posipom.

Kuhinjski kompostnik naslednje generacije bo s pomočjo posipa s koristnimi mikroogranizmi za vas pridelal odlično osnovo za prvovrsten kompost za rastline na vrtu ali v lončkih in fermentacijsko tekočino. Tekočino na najpreprostejši način odlivamo z odvodom, ki je vgrajen v Bokashi Organko 2. Uporabimo pa jo lahko za gnojenje sobnih, balkonskih in vrtnih rastlin, ali kot čistilo za odtoke.

Sodeluj v nagradni igri URBANI VRTIČEK in se poteguj za super nagrado MIDI sprout!

MIDI sprout je naprava, s katero lahko poslušaš glasbo rastlin. Kakšno pesem pojejo tvoje rastline?
SODELUJ V NAGRADNI IGRI

Favourites