Neguj | Plastika Skaza d.o.o.
0
SI

Čudovite ideje za vaše urbane vrtičke na enemu mestu

Z Bokashi Organkom 2 podarite rastlinam vse kar potrebujejo!

Naši mali urbani ali balkonski vrtički bodo v tem obdobju zacveteli, obrodili in na obraze vseh vrtičkarjev iz prvotnega pričakovanja izrisali nasmehe. Preberite nekaj nasvetov, kako narediti v urbanem okolju svoje malo rezidenco miru, ali zeliščno oazo. Za srečne rastline in naše veselje!

NASVETI ZA ZDRAV ZAČIMBEN VRTIČEK

Lonci za zelišča morajo biti v skladu z razpoložljivim prostorom. V kolikor že imate balkonski prostor za rastline, ga uporabite, v kolikor pa ne, pa izberite večje široke lonce. V njih lahko skupaj zraste več začimb, ki so med seboj sorodne po zahtevah negovanja.

Več >
USTVARITE VAŠ URBANI VRTIČEK

Vam kdaj manjkajo trenutki miru, tisti, ko sedete na udoben stol, vonjate dišave zelišč in rož, medem ko popijete dobro kavo in v daljavi poslušate odmeve mestnega vrveža? Zraven vas pa se bohoti rdeči paradižnik, grm rožmarina, petunija nežno boža oči z barvami in hortenzija z nešteto malih cvetov? Kaj ni ta slika čudovita?

Več >
Najpogostejše napake pri negi sadik

Vam kdaj manjkajo trenutki miru, tisti, ko sedete na udoben stol, vonjate dišave zelišč in rož, medem ko popijete dobro kavo in v daljavi poslušate ...

Več >

Sodeluj v nagradni igri URBANI VRTIČEK in se poteguj za super nagrado MIDI sprout!

MIDI sprout je naprava, s katero lahko poslušaš glasbo rastlin. Kakšno pesem pojejo tvoje rastline?
SODELUJ V NAGRADNI IGRI

Favourites