Avtomobilska industrija | Plastika Skaza d.o.o.
0
SI
INOVATIVNI Z VAMI

Z vrhunsko kakovostjo in razvojnimi storitvami smo odličen partner avtomobilske industrije. Z vrhunsko opremo in najsodobnejšimi tehnologijami ter z izrazito usmerjenostjo na potrebe kupcev izpolnimo najvišja pričakovanja.

Avtomobilska industrija

ZADOVOLJNI PARTNERJI Odlično sodelovanje ni naključje.

ZGODBA O USPEHU

Za poslovnega partnerja smo izvedli zahteven projekt brizganja ohišja in sestave montažne naprave. Ves projekt, vključno s potrditvijo izdelka in sprostitvijo PPAP, smo zaključili v rekordnih 6 mesecih! Zadovoljstvo partnerja dokazuje njegov komentar: »Projekt s takšno zahtevnostjo bi bil pri drugih partnerjih, vaših konkurentih, zaključen v povprečju v 15 mesecih!«

IZDELKI

Na področju avtomobilske industrije smo specializirani za brizgalno vlivanje komponent, mehanskih delov za naslonjala za glavo in roke, različnih nosilcev za ureditev notranjosti ter ohišij za prednje in zadnje luči.

PROCESI

V proizvodnji uporabljamo raznotere tehnologije, kot so večkomponentno (2 in 3) brizgalno vlivanje, brizganje s plinom po tehnologiji GIT, zabrizgavanje vložkov na kovini in steklu, ultrazvočno varjenje ter druge tehnologije. Nenehno spremljamo razvoj, iščemo in uvajamo nove tehnologije, s katerimi zagotavljamo uspešno izvajanje projektov.

STORITVE

Potrebe partnerjev izpolnjujemo z raznovrstnimi storitvami, z vrhunsko podporo in odzivnostjo ter z ustrezno prilagojeno logistiko. Pri razvoju in v drugih fazah projekta v delo vključujemo lastni merilni laboratorij. Zagotavljamo dokumentacijo PPAP do 5. ravni, pristop za popolno odpravo napak in druge storitve, ki jih potrebuje partner. Za ključne kupce, skrbimo s strokovnimi KAM ekipami (Key Account Management), ki poiščejo najboljšo rešitev za partnerjev izziv.

Pripravljeni , da se pogovorimo o projektu?
Kontakt