Elektronika | Plastika Skaza d.o.o.
0
SI
V OSPREDJU SVETOVNIH IZZIVALCEV Kot specialisti za plastična ohišja za različne elektronske izdelke vam zagotavljamo orodja, proizvodnjo kalupov za umetne mase, montažo in logistiko. Obvladujemo najsodobnejše tehnologije in vas ves čas podpiramo z vsemi potrebnimi storitvami.

Elektronika

ZADOVOLJNI PARTNERJI Odlično sodelovanje ni naključje.

ZGODBA O USPEHU

Partner je nameraval osvojiti ameriški trg. Ker njegov izdelek ni izpolnjeval zakonskih zahtev in standardov ZDA, začetek prodaje na ameriškem trgu ni bil mogoč. Zahteve trga, specifikacija izdelka in tesni roki so nas postavili pred velik izziv. Opravili smo celovito analizo izdelkov in vse preizkuse ter partnerju v rekordnem času predstavili nov koncept. Po potrditvi je bila pot v ZDA odprta! Zaradi prilagodljivosti in pripravljenosti na soočanje z novimi zahtevami ter izjemne odzivnosti, nam je zaupal nova naročila in še danes sodelujemo.

IZDELKI

Specializirani smo za proizvodnjo plastičnih ohišij za različne izdelke s področja elektronike, še posebej za merilno in električno industrijo. Kupcem zagotavljamo orodja, proizvodnjo kalupov za umetne mase, montažo in logistiko.

PROCESI

V proizvodnji uporabljamo raznotere tehnologije, kot so večkomponentno (2 in 3) brizgalno vlivanje, brizganje s plinom po tehnologiji GIT, zabrizgavanje vložkov na kovini in steklu, ultrazvočno varjenje ter druge tehnologije. Nenehno spremljamo razvoj, iščemo in uvajamo nove tehnologije, s katerimi zagotavljamo uspešno izvajanje projektov.

STORITVE

Potrebe partnerjev izpolnjujemo z raznovrstnimi storitvami, z vrhunsko podporo in odzivnostjo ter z ustrezno prilagojeno logistiko. Pri razvoju in v drugih fazah projekta v delo vključujemo lastni merilni laboratorij. Zagotavljamo dokumentacijo PPAP do 5. ravni, pristop za popolno odpravo napak in druge storitve, ki jih potrebuje partner. Za ključne kupce, skrbimo s strokovnimi KAM ekipami (Key Account Management), ki poiščejo najboljšo rešitev za partnerjev izziv.

POVEŽIMO SE! Pokličite. Pišite. Zahtevajte ponudbo.

Favourites