Elektronika | Plastika Skaza d.o.o.
0
SI
V OSPREDJU SVETOVNIH IZZIVALCEV Kot specialisti za plastična ohišja za različne elektronske izdelke vam zagotavljamo orodja, proizvodnjo kalupov za umetne mase, montažo in logistiko. Obvladujemo najsodobnejše tehnologije in vas ves čas podpiramo z vsemi potrebnimi storitvami.

Elektronika

ZADOVOLJNI PARTNERJI Odlično sodelovanje ni naključje.

ZGODBA O USPEHU

Naše ključne stranke podpirajo specializirane skupine strokovnjakov s področja brizganja plastičnih komponent za elektronsko industrijo. Uspešno obvladujemo celotne projekte, začenši s fazo raziskav in razvoja, nadaljujemo z zagonom in vzorčenjem orodij v sodelovanju s široko paleto odličnih izdelovalcev orodij in nadaljujemo s proaktivno podporo med serijsko proizvodnjo.

IZDELKI

Specializirani smo za proizvodnjo plastičnih ohišij za različne izdelke s področja elektronike, še posebej za merilno in električno industrijo. Kupcem zagotavljamo orodja, proizvodnjo kalupov za umetne mase, montažo in logistiko.

PROCESI

V proizvodnji uporabljamo raznotere tehnologije, kot so večkomponentno (2 in 3) brizgalno vlivanje, brizganje s plinom po tehnologiji GIT, zabrizgavanje vložkov na kovini in steklu, ultrazvočno varjenje ter druge tehnologije. Nenehno spremljamo razvoj, iščemo in uvajamo nove tehnologije, s katerimi zagotavljamo uspešno izvajanje projektov.

STORITVE

Potrebe partnerjev izpolnjujemo z raznovrstnimi storitvami, z vrhunsko podporo in odzivnostjo ter z ustrezno prilagojeno logistiko. Pri razvoju in v drugih fazah projekta v delo vključujemo lastni merilni laboratorij. Zagotavljamo dokumentacijo PPAP do 5. ravni, pristop za popolno odpravo napak in druge storitve, ki jih potrebuje partner. Za ključne kupce, skrbimo s strokovnimi KAM ekipami (Key Account Management), ki poiščejo najboljšo rešitev za partnerjev izziv.

Favourites