Oprema za dom | Plastika Skaza d.o.o.
0
SI
OKOLJSKA PREBOJNOST Kot specialisti tudi za najzahtevnejše plastične izdelke za dom in prosti čas v svoje rešitve, partnerske in razvojne projekte vključujemo vse več recikliranih materialov. Pripravljeni smo na vaše izzive inoviranja in izboljšav!

Oprema za dom

ZADOVOLJNI PARTNERJI Odlično sodelovanje ni naključje.

ZGODBA O USPEHU

Pohištvene noge za kuhinje niso enostaven izdelek. V kuhinjah naših partnerjev pa so zdaj res enostavnejše! Izdelek, ki je nekoč vseboval 24 kosov, smo optimizirali tako, da zdaj vsebuje le šest kosov in tri različne materiale. Delno ohranja prvotne materiale, delno je zdaj izdelan z uporabo recikliranih snovi. Načrtujemo, da bo kmalu v celoti izdelan iz recikliranih materialov! Garancija na izdelek končnemu potrošniku traja 25 let, zato mora biti izdelek tehnično brezhiben in vrhunske kakovosti.

IZDELKI

Specializirani smo za proizvodnjo različnih izdelkov iz umetnih mas za dom in prosti čas. Naša ponudba obsega stole, najrazličnejše koše in posode za gospodinjske odpadke, izdelke s tankimi stenami in izdelke iz kombinacije lesa, kovine in plastike. Vse izdelke pakiramo v končno embalažo.

PROCESI

V proizvodnji uporabljamo raznotere tehnologije, kot so večkomponentno (2 in 3) brizgalno vlivanje, brizganje s plinom po tehnologiji GIT, zabrizgavanje vložkov na kovini in steklu, ultrazvočno varjenje ter druge tehnologije. Nenehno spremljamo razvoj, iščemo in uvajamo nove tehnologije, s katerimi zagotavljamo uspešno izvajanje projektov.

STORITVE

Potrebe partnerjev izpolnjujemo z raznovrstnimi storitvami, z vrhunsko podporo in odzivnostjo ter z ustrezno prilagojeno logistiko. Pri razvoju in v drugih fazah projekta v delo vključujemo lastni merilni laboratorij. Zagotavljamo dokumentacijo PPAP do 5. ravni, pristop za popolno odpravo napak in druge storitve, ki jih potrebuje partner. Za ključne kupce, skrbimo s strokovnimi KAM ekipami (Key Account Management), ki poiščejo najboljšo rešitev za partnerjev izziv.

Favourites