Ostalo | Plastika Skaza d.o.o.
0
SI
PRESEGAMO PRIČAKOVANJA Izkoristili smo najboljše, kar smo se naučili v več kot štiridesetih letih proizvodnih izkušenj in sedaj usmerjamo pozornost v panoge, ki bodo širile zlati standard portfelja našega podjetja. Z vašimi izdelki, vrednotami in cilji si prizadevamo za popolnost iznajdljivosti, učinkovitosti in kakovosti, ne glede na to, v kateri panogi.

Ostalo

  ZADOVOLJNI PARTNERJI Odlično sodelovanje ni naključje.

  MEDICINA

  Dobro počutje bolnikov je v središču vsake zdravstvene rešitve. Inženirske in proizvodne ekipe sodelujejo s strankami, drugimi tehnološkimi strokovnjaki in partnerskimi podjetji, da zagotovijo vrhunske rezultate skozi celoten življenjski cikel izdelkov. Osredotočenost na razumevanje in izpolnjevanje najbolj zapletenih zahtev ter zagotavljanje popolne skladnosti z regulativnimi smernicami je izrednega pomena.

  V skladu z najstrožjimi standardi medicinske industrije smo v postopku uveljavljanja standarda medicinskih pripomočkov ISO 13485. Uspešno krmarimo po zapletenosti vašega izdelka s pomočjo širokega industrijskega znanja, baze zaupanja vrednih dobaviteljev in partnerskih raziskovalnih ustanov.

  ELEKTRONIKA IN GOSPODINJSKI PRIPOMOČKI

  Življenje še nikoli ni bilo bolj povezano. Vse več potrošniške elektronike, pametnih napravin raznolike potrošniške želje zahtevajo estetsko prijetne, inovativne, uporabnikom usmerjene rešitve, ki omogočajo edinstveno uporabniško izkušnjo. S pravim partnerjem za proizvodnjo lahko jutri dosežete več, kot si lahko zamislite. Pametni gospodinjski aparati zahtevajo pametne rešitve, ki temeljijo na industrijsko usmerjenem strokovnem znanju in inovativnem razmišljanju, ki izboljšujejo interakcije in prinašajo resnično dodano vrednost.
  Smo vaš partner na področju raziskav in razvoja, ki odlikuje načrtovanje izdelkov od zasnove do proizvodnje.
  Dovolite nam, da presežemo vaša pričakovanja.

  POVEŽIMO SE! Pokličite. Pišite. Zahtevajte ponudbo.
  MNENJA Zaposlenih

  Pedro Silvestre,

  CEO Pis Marketing

  »Veselili smo se pričetka uporabe kompostnika Bokashi Organka in hitro spoznali njegove prednosti in funkcionalnosti. Razumeli smo, kako njegova zasnova in dizajn dopolnjujeta njegov funkcionalni značaj in poudarjata bolj trajnosten in okolju prijazen način življenja.

  Delo s Skazo je bila odlična izkušnja, saj so vsi v podjetju tako prijazni in profesionalni. Upamo in verjamemo, da se bo ta sinergija izkazala za donosno za oba in bomo skupaj dosegali zastavljene cilje. «

  Mirela Kurt,

  Direktorica strateške prodaje

  »Smo v času, ko je zavedanje o našem planetu in vračanju nazaj v naravo več kot potrebno.
  Bokashi Organko 2 mi je omogočil »odpustek«, da prispevam k temu.«

  Matej Dominkovič,

  Vodja proizvodnje P5

  »Tlačilka Bokashi Organka 2, ki jo uporabljamo doma je super, ni vonja in potlači odpadke.«

  Favourites