Ostalo | Plastika Skaza d.o.o.
0
SI
PRESEGAMO PRIČAKOVANJA Izkoristili smo najboljše, kar smo se naučili v več kot štiridesetih letih proizvodnih izkušenj in sedaj usmerjamo pozornost v panoge, ki bodo širile zlati standard portfelja našega podjetja. Z vašimi izdelki, vrednotami in cilji si prizadevamo za popolnost iznajdljivosti, učinkovitosti in kakovosti, ne glede na to, v kateri panogi.

Ostalo

ZADOVOLJNI PARTNERJI Odlično sodelovanje ni naključje.

Stremimo h kakovosti na vseh nivojih podjetja. S tem namenom smo ustanovili Key Account Management ekipe (KAM), ki smo jih dodelili našim največjim kupcem. KAM ekipa je neke vrste podaljšana roka kupca znotraj Skaze. Te ekipe so naše kupce spremenile v resnične poslovne partnerje in izboljšale naše poslovne odnose.

MEDICINSKI PRIPOMOČKI

Dobro počutje bolnikov je v središču vsake zdravstvene rešitve. Inženirske in proizvodne ekipe sodelujejo s strankami, drugimi tehnološkimi strokovnjaki in partnerskimi podjetji, da zagotovijo vrhunske rezultate skozi celoten življenjski cikel izdelkov. Osredotočenost na razumevanje in izpolnjevanje najbolj zapletenih zahtev ter zagotavljanje popolne skladnosti z regulativnimi smernicami je izrednega pomena.
V skladu z najstrožjimi standardi medicinske industrije smo v postopku uveljavljanja standarda medicinskih pripomočkov ISO 13485. Uspešno krmarimo po zapletenosti vašega izdelka s pomočjo širokega industrijskega znanja, baze zaupanja vrednih dobaviteljev in partnerskih raziskovalnih ustanov.

GOSPODINJSKI PRIPOMOČKI

Življenje še nikoli ni bilo bolj povezano. Vse več potrošniške elektronike, pametnih naprav in raznolike potrošniške želje zahtevajo estetsko prijetne, inovativne, uporabnikom usmerjene rešitve, ki omogočajo edinstveno uporabniško izkušnjo. S pravim partnerjem za proizvodnjo lahko jutri dosežete več, kot si lahko zamislite. Pametni gospodinjski aparati zahtevajo pametne rešitve, ki temeljijo na industrijsko usmerjenem strokovnem znanju in inovativnem razmišljanju, ki izboljšujejo interakcije in prinašajo resnično dodano vrednost. Smo pravi partner na področju raziskav in razvoja, ki nas odlikuje načrtovanje izdelkov od zasnove do proizvodnje.

MNENJA Zaposlenih

Tadej Rozenberger,

Manager za razvoj tehnologije

» S pomočjo naprednih tehnologij in trajnostnih pristopov s katerimi s srečujemo pri izzivih z našimi kupci, rastemo v kompetentnejšo organizacijo z iskanjem alternativnih rešitev. «

Polona Aškerc,

Skrbnik ključnih kupcev

» KAM je bistvena entiteta našega podjetja. Dobro načrtovana, celovita strategija ne bo samo ohranila zadovoljstva kupcev - temveč bo tudi ponudila morebitne nove priložnosti za rast odnosa.«

Aleš Novak,

Tehnolog kakovosti

» Kakovost je na prvem mestu. Vsi zaposleni, od proizvodnega delavca do razvojnega tehnologa, se tega zavedamo in zato to tudi dosegamo. Kakovost naših izdelkov je tako odsev naše predanosti delu. «

Favourites