BOKASHI ORGANKO 2 | Plastika Skaza d.o.o.
0
SI

BOKASHI ORGANKO 2

STILSKO
DOVRŠEN

Bokashi Organko 2 je zvezda naslednje generacije izdelkov za odgovorno ravnanje z okoljem. Preseneča z vrhunsko obliko. Navdušuje s svojo uporabnostjo. Namesto v skrite kotičke doma, si ga boste želeli postaviti v središče dogajanja na kuhinjskem pultu.

Postavi Bokashi Organko 2 v svojo kuhinjo
KOMPOSTIRANJE
NA PULTU

Kuhinjski kompostnik naslednje generacije bo s pomočjo posipa s koristnimi mikroogranizmi iz tistih malih ostankov sadja, zelenjave in drugih organskih snovi za vas pridelal:

  • osnovo za prvovrsten kompost za vaše rastline na vrtu in v lončkih,
  • fermentacijsko tekočino za zalivanje rastlin,
  • biološko čistilo za odtoke.
100% NARAVNO GNOJILO ZA VAŠ URBANI VRT

Z odvodom, ki je vgrajen v Bokashi Organko 2 na najpreprostejši način odlivamo fermentacijsko tekočino, in jo uporabimo za gnojenje sobnih, balkonskih in vrtnih rastlin.

Postavi Bokashi Organko 2 v svojo kuhinjo
KUPITE BOKASHI ORGANKO 2

Si želite biti med prvimi lastniki Bokashi Organko 2?

Želite postati naš partner in vključiti prodajo izdelka na vaših policah?

ZAKAJ UPORABLJATI BOKASHI ORGANKO 2?
POVEŽIMO SE! Pokličite. Pišite. Zahtevajte ponudbo.
Kontakt
NAŠI NAJVEČJI AMBASADORJI

Pedro Silvestre,

CEO Pis Marketing

»Veselili smo se pričetka uporabe kompostnika Bokashi Organka in hitro spoznali njegove prednosti in funkcionalnosti. Razumeli smo, kako njegova zasnova in dizajn dopolnjujeta njegov funkcionalni značaj in poudarjata bolj trajnosten in okolju prijazen način življenja. Delo s Skazo je bila odlična izkušnja, saj so vsi v podjetju tako prijazni in profesionalni. Upamo in verjamemo, da se bo ta sinergija izkazala za donosno za oba in bomo skupaj dosegali zastavljene cilje. «

Matej Dominkovič,

Vodja proizvodnje P5

»Tlačilka Bokashi Organka 2, ki jo uporabljamo doma je super, ni vonja in potlači odpadke.«

Uporabni nasveti
Govorili smo z dr. Branko Viltužnik, vodjo raziskav in inovacij v podjetju Skaza, ki je igrala pomembno vlogo v razvoju novega produkta. Novi Bokashi Organko 2 Ocean, narejen iz na roko pobranih in recikliranih ribiških mrež, je že obnorel svet. Z njim bomo dosegli dva cilja - preprečili onesnaževanje oceanov in spodbudili ljudi k vračanju k naravi.
Preberi več
Da bi lahko dodobra razumeli kompostiranje po metodi Bokashi, je smiselno najprej nekaj besed nameniti efektivnim mikroorganizmom, ki jih Bokashi posip vsebuje. To so organske snovi, ki preprečujejo gnitje med kompostiranjem. Bakterije, prisotne v njih, tekom procesa proizvajajo mlečno kislino, ki zniža pH in posledično zavira rast nekaterih patogenih mikroorganizmov.
Preberi več
Povprečni Slovenec na leto proizvede skoraj 500 kg komunalnih odpadkov. Na leto tako kot država proizvedemo 1.025.000 ton komunalnih odpadkov, kar predstavlja 12 % vseh v Sloveniji nastalih odpadkov. Količine komunalnih odpadkov so se v letu 2018 v primerjavi z letom 2017 povečale za kar 4 %. Zaskrbljujoč podatek, kajne?
Preberi več
Bokashi posip, biogen, je magična sestavina v postopku fermentacije. Ko ga dodate k biološkim odpadkom v Bokashi Organko, začne hitro delovati. V kratkem času ta čaroben posip sproži fermentacijski proces in naravno gnojilo, t.i. Bokashi tekočino, ki ima tako za rastline, kot za vaš dom, velike prednosti. Bokashi posip je mešanica efektivnih mikroorganizmov, vode, sladkorja in pšeničnih otrobov. Vsaka od teh sestavin predstavlja pomembno vlogo pri celotnem procesu fermentacije.
Preberi več
Bokashi gnojilo je naravno gnojilo, ki nastane med procesom fermentacije v kuhinjskem kompostniku in s pomočjo posipa z efektivnimi mikroorganizmi. Je izredno uporabno tako na domačem balkonu, kot na vrtu. Kako pa ga sploh pripraviti?
Preberi več
Biogen posip je ključen pri fermentacijskem procesu v Bokashi kompostnikih. Z dodajanjem posipa biološki odpadki ne gnijejo, saj z efektivnimi mikroorganizmi v njem poskrbimo, da odpadki brez vonja fermentirajo. Kakšna je pravilna uporaba posipa za čim bolj efektiven proces fermentacije?
Preberi več
Zelišča, jagode, paradižnik, solata – vse to je mogoče pridelovati že na manjšem balkonu. Pridelka verjetno ne bo toliko, da bi ga kot vrtičkarji delili še z drugimi, zato pa bodo dišeče sveže začimbe, prvi rdeči plodovi in mlada solata vselej pri roki.
Preberi več
SPOZNAJTE IZDELKE BOKASHI ORGANKO ZA ENOSTAVNO KOMPOSTIRANJE
PRIDRUŽI SE BOKASHI SKUPNOSTI

Favourites