BOKASHI ORGANKO 2 | Plastika Skaza d.o.o.
0
SI

BOKASHI ORGANKO 2

STILSKO
DOVRŠEN

Bokashi Organko 2 je zvezda naslednje generacije izdelkov za odgovorno ravnanje z okoljem. Preseneča z vrhunsko obliko. Navdušuje s svojo uporabnostjo. Namesto v skrite kotičke doma, si ga boste želeli postaviti v središče dogajanja na kuhinjskem pultu.

Postavi Bokashi Organko 2 v svojo kuhinjo
KOMPOSTIRANJE
NA PULTU

Kuhinjski kompostnik naslednje generacije bo s pomočjo posipa s koristnimi mikroogranizmi iz tistih malih ostankov sadja, zelenjave in drugih organskih snovi za vas pridelal:

  • osnovo za prvovrsten kompost za vaše rastline na vrtu in v lončkih,
  • fermentacijsko tekočino za zalivanje rastlin,
  • biološko čistilo za odtoke.
100% NARAVNO GNOJILO ZA VAŠ URBANI VRT

Z odvodom, ki je vgrajen v Bokashi Organko 2 na najpreprostejši način odlivamo fermentacijsko tekočino, in jo uporabimo za gnojenje sobnih, balkonskih in vrtnih rastlin.

Postavi Bokashi Organko 2 v svojo kuhinjo
KUPITE BOKASHI ORGANKO 2

Si želite biti med prvimi lastniki Bokashi Organko 2?

Želite postati naš partner in vključiti prodajo izdelka na vaših policah?

ZAKAJ UPORABLJATI BOKASHI ORGANKO 2?
NAŠI NAJVEČJI AMBASADORJI

Pedro Silvestre,

CEO Pis Marketing

»Veselili smo se pričetka uporabe kompostnika Bokashi Organka in hitro spoznali njegove prednosti in funkcionalnosti. Razumeli smo, kako njegova zasnova in dizajn dopolnjujeta njegov funkcionalni značaj in poudarjata bolj trajnosten in okolju prijazen način življenja. Delo s Skazo je bila odlična izkušnja, saj so vsi v podjetju tako prijazni in profesionalni. Upamo in verjamemo, da se bo ta sinergija izkazala za donosno za oba in bomo skupaj dosegali zastavljene cilje. «

Matej Dominkovič,

Vodja proizvodnje P5

»Tlačilka Bokashi Organka 2, ki jo uporabljamo doma je super, ni vonja in potlači odpadke.«

Uporabni nasveti
Kompostiranje s pomočjo Bokashi Organka in posipom iz efektivnih mikroorganizmov je v zadnjem času v porastu. Ne glede na to, ali ste še vedno pristaš navadnega kompostiranja, ali pa se preprosto sprašujete, katere tujke smo ravnokar uporabili v zgornjih vrsticah, predlagamo, da berete naprej in se podučite o prednostih, ki jih kompostiranje po metodi Bokashi prinaša.
Preberi več
Tukaj boste našli odgovore na najpogostejša vprašanja o kuhinjskima kompostnikoma Bokashi Organko in Bokashi Organko 2. Verjamemo, da bodo za vas uporabna. V kolikor imate dodatna vprašanja, smo vam na voljo na email naslovu
Preberi več
Rastlinam na vrtu, terasi in balkonu z gnojili zagotavljamo hranila za zdravo rast. Kupljena gnojila so pogosto draga, priprava domačih gnojil pa je marsikdaj prezahtevna zaradi pojava neprijetnih vonjav. Rešitev je lahko fermentacijska tekočina, ki nastaja ob kompostiranju gospodinjskih odpadkov.
Preberi več
Redno odnašanje skrbno ločenih gospodinjskih odpadkov iz stanovanja je rutinsko opravilo, ki pa lahko že ob majhni spremembi - kot je npr. okvara dvigala za dan ali dva - postane res neprijetna skrb. Pomislite na vonj ostankov nekaterih jedi, ki ste jih pozabili odnesti… Priskrbite si zrakotesni zabojnik! 
Preberi več
Zelišča, jagode, paradižnik, solata – vse to je mogoče pridelovati že na manjšem balkonu. Pridelka verjetno ne bo toliko, da bi ga kot vrtičkarji delili še z drugimi, zato pa bodo dišeče sveže začimbe, prvi rdeči plodovi in mlada solata vselej pri roki.
Preberi več
SPOZNAJTE IZDELKE BOKASHI ORGANKO ZA ENOSTAVNO KOMPOSTIRANJE
PRIDRUŽI SE BOKASHI SKUPNOSTI

Favourites