Outdoor | Plastika Skaza d.o.o.
0
SI
Pick&Go
ZA LJUBITELJE NARAVE!

Ultimativni piknik in kamping set s priborom iz sladkornega trsa.

Preberi več Spletna trgovina

Outdoor

SVETOVNI TREND V VAŠI PONUDBI

Rekreativna in druga doživetja na prostem so samo v ZDA ustvarila trg, vreden skoraj 650 milijard dolarjev! Podobno velja tudi za Evropo in druga področja sveta. Trg, povezan z željo ljudi po življenju v naravi, vztrajno raste.
Pikniki, kampiranje, karavaning in druge oblike preživljanja prostega časa že dolgo niso več lep občasni spremljevalec dopustniških dni, temveč so za mnoge potrošnike že nujna sestavina vsakdanjosti. Za ta doživetja iščejo pravo opremo.

Izdelki Skaza so prava rešitev zanje, svetovna novost Pick&Go pa je popolnoma nov odgovor na njihove zahteve in pričakovanja. Ne zamudite sezone njihovih nakupov!

Oglejte si video predstavitev

PRIJAZNO DO KUPCEV IN OKOLJA!

V 5 letih, odkar izdelujemo in tržimo izdelke lastnih blagovnih znamk, je izdelke Skaza izbralo že več kot 1,3 milijona kupcev na različnih trgih sveta! Nova inovativna kategorija izdelkov iz okolju prijaznih materialov na bio osnovi jim daje še več razlogov za izbiro izdelkov Skaza. Zaradi njihovega zadovoljstva nam zaupajo ugledne trgovske hiše in verige širom sveta!

PRODAJNA MREŽA

S prepoznavnimi in razlikovalnimi izdelki, ki so namenjeni predvsem uporabi na prostem, smo prisotni na 17 različnih trgih sveta! Sodelujemo z 12 uglednimi trgovskimi verigami. Naši izdelki so na voljo v več kot 600 prodajalnah naših partnerjev.

 • Spar
 • Interspar
 • E.Leclerc
 • Metro
 • Hofer
 • Merkur
 • Eureka Maison
 • Supre
  bazar
 • Molecule
 • Ambiance & Style
POVEŽIMO SE! Pokličite. Pišite. Zahtevajte ponudbo.
Kontakt
Pick&Go SVETOVNA NOVOST!

Za ljubitelje svobode, za življenje na prostem iz sladkornega trsa!

INOVATIVNA SESTAVLJANKA

Obogatite svoje izkušnje prostosti na prostem z modularno sestavljanko Pick&Go! Izjemno priročen set je najboljša izbira za piknike in za prijetna doživetja na kampiranju ali na poti z avtodomom. V modularnem setu, ki ga lahko sestavljate po lastnih potrebah, je 15 kosov plastičnih posod v prilagodljivih barvnih kombinacijah.

POPOLNOMA NOVA KATEGORIJA PROSTOČASNIH IZDELKOV!

S kompleti Pick&Go svetovnemu trgu ponujamo popolnoma novo kategorijo prostočasnih izdelkov; EcoBiB outdoor. Z oznako EcoBiB outdoor označujemo okolju prijazne izdelke iz napredne plastike na bio osnovi.

IZDELANO V EU. VARNO IN VSELEJ LEPO!

Svetovna novost za ljubitelje življenja na prostem je zasnovana in izdelana v Sloveniji, v EU. Ustreza vsem zahtevnim standardom varne uporabe in kakovosti!

ZADOVOLJSTVO NAŠIH STRANK
SPOZNAJTE VSE IZDELKE ZA DOBRO ŽIVLJENJE NA PROSTEM
CONTESSA
hexagon
PICK&GO
hexagon
VIVA
hexagon
POVEŽIMO SE! Pokličite. Pišite. Zahtevajte ponudbo.
Kontakt
PRIDRUŽI SE OUTDOOR SKUPNOSTI

Favourites