38=0 | Plastika Skaza d.o.o.
0
SI
Novice

38=0

31.05.2016

"V 38 letih nismo izgubili niti enega kupca. Odlični rezultati, dobro poslovanje in zadovoljni zaposleni. Kaj to pomeni? Rdeč alarm. Nekaj ni v redu. Sistem, ki deluje danes, zagotovo ne bo ustrezen čez pet let. Čas je za spremembe v organizaciji, vrednotah, kulturi, strategiji in miselnosti podjetja," je na dvodnevni konferenci IBM SEE BusinessConnect 2016 v Budimpešti povedala izvršna direktorica Skaze, Ana Laura Rednak.

Sabina Alihodžić (Skaza), Nikolaos Dimitriadis in Ana Laura Rednak (Skaza)

Na povabilo podjetja IBM so na dvodnevni konferenci nastopili gospodarstveniki iz celotne Evrope. V kratkih govorih so predstavili svoje poglede na novo obdobje tehnologije, razmišljanja in posledično poslovanja. Govorili so o tem, kako inovacije in partnerstvo med podjetji spreminjajo tradicionalno poslovno logiko, in o prihodnosti, ki jo vidijo v kognitivni tehnologiji.

"38 = 0. Vsi se ob tem vprašamo, zakaj popravljati nekaj, kar deluje. Zakaj spreminjati sistem, ki je izredno uspešen? Zato, ker si upamo biti drugačni in je za nas zgodovina zgolj zgodovina v obliki izkušenj. Razmišljamo o prihodnosti, ki vključuje še več novih in inovativnih izdelkov iz pametne in okolju prijazne plastike. Sprememba organizacijske kulture podjetja je prvi in edini pravilni korak, ki vodi v nadaljnjih uspešnih 38 let," je dodala Rednakova, ki velik pomen daje tudi prenosu znanja na tovrstnih konferencah.

Ana Laura Rednak, izvršna direktorica Skaze, na konferenci IBM

Arhiv novic

Favourites