5 načinov za preživljanje časa s prijatelji v naravi | Plastika Skaza d.o.o.
0
SI
Novice

5 načinov za preživljanje časa s prijatelji v naravi

28.07.2020

Čas, preživet v dobri družbi, ni nikoli izgubljen. Čas, preživet s prijatelji, je cenjen. Navda nas s pozitivno energijo, z dobro voljo in s trenutki, ki za vedno ostanejo v naših srcih. Ker v podjetju Skaza cenimo človeške odnose, smo pripravili aktivnosti, ki jih lahko počnemo v naravi s svojimi najdražjimi.
 
  1. Planinarjenje
Obisk hribov ali gora s prijateljem in štirinožnim kosmatincem je prava ideja na zaspano nedeljo, ko se nobenemu ne ljubi nikamor. Pot pod noge! Oblecimo se hribom primerno, pripravimo si dovolj tekočine in zadostno količino hrane ter krenimo na pot. Razgled, ki nas pričaka na vrhu, je neprecenljiv, mir, ki ga doživimo na poti, pa je tako spokojen, da je že kar nalezljiv.
Pripomočki: Posoda s tesnilnim pokrovom Skaza, v kateri hranimo svežo sadje in zelenjavo za na pot. Več v spletni trgovini.
 
  1. Obisk parkov
Slovenska mesta imajo veliko zelenih površin, ki jih lahko izkoristimo za druženje na prostem. S prijateljem izberimo bližnji park, pograbimo kolesa in se zapeljimo do zelenice, ki nas obdaja s senco in objame s prijetno temperaturo. Na tla si postavimo deko in iz torbe vzemimo Pick&Go set za piknike oz. druženja na prostem. Ne pozabimo, da moramo za seboj naravo pustiti neokrnjeno, zato smeti odnesimo s seboj.
Pripomočki: Poleg Pick&Go seta vzemimo tudi EcoCare kozarčke s personaliziranim zelenim sporočilom za prijatelja. Več v spletni trgovini.
 
  1. Skok na morje
Plavanje je super in to vsi dobro vemo, zato bi se danes raje osredotočili na slastno aktivnost, ki mu sledi – sladoled! Ko bomo naslednjič stali v vrsti za sladoled, bomo iz svoje torbe vzeli Skazine skledice in prodajalke prosili, da jo napolnijo s sladoledom. S tem se bomo izognili plastiki za enkratno uporabo in poskrbeli za svet z manj odpadne embalaže.
Pripomočki: Skledice Skaza so simpatične in ravno dovolj velike za sladoledni obrok. Več v spletni trgovini.
 
  1. Kampiranje
Zbuditi se v naravi in na svežem zraku je odličen začetek dneva, zato je ena od predlaganih aktivnosti kampiranje. Pojdimo v kamp s prijatelji in poskrbimo, da bo tokratno dopustovanje trajnostno naravnano in okolju prijazno. S Skazinimi izdelki za večkratno uporabo je to popolnoma mogoče.
Pripomočki: Skledice, kozarci, vrči s pokrovom, kuhinjski pripomočki, krožniki, ožemalniki limon … Vse lahko najdemo v naši spletni trgovini.
 
  1. Delo na vrtu
Delo krepi človeka. Mi pa dodajamo, da krepi tudi človeške odnose. Skupno delo na vrtu je zabavno, poučno, razgibano, če pa ob tem uporabljamo tudi Bokashi kompost in Bokashi tekočino, pa je še zeleno. S kompostom vrnimo naravi tisto, kar nam je dala, z Bokashi tekočino pa nahranimo rastline in jim povečajmo možnosti, da zrastejo v bujne in sočne.
Pripomočki: Bokashi Organko je idealen za vaš trajnostno usmerjen vrt. Več v spletni trgovini.
 
Karkoli počnemo v naravi, to počnimo okolju prijazno. Če to počnemo v paru, pa je prijaznost podvojena.

V tednu prijateljstva lahko koristite 30 % popust ob nakupu dveh izdelkov. Več na: https://content.skaza.com/teden-prijateljstva

Arhiv novic


NE SPREGLEJTE

Favourites