Aktiven poletni dan s Skazo | Plastika Skaza d.o.o.
0
SI
Novice

Aktiven poletni dan s Skazo

27.07.2020

Poletje je že zdavnaj prispelo tudi v Šaleško dolino, zato smo Skazovci razmišljali, kako bi ga izkoristili karseda zanimivo in karseda okolju prijazno. Ni potrebe, da zapustimo Velenje, saj nam lokalno okolje omogoča idealno preživljanje prostega časa v kombinaciji z adrenalinom, sprostitvijo, zelenjem ter ustvarjanjem spominov.
 
Zamislili smo si popoln dan, v katerem boste uspeli pobegniti vročini, se odpočiti, dvigniti srčni utrip in osvežiti.
 
Dan začnimo s kvalitetno pripravo. Ker boste skoraj cel dan zdoma, razmislite, kako boste rešili lakoto, ko se pojavi. Predlagamo vam, da si narežete sveže sadje in zelenjavo ter vse skupaj pospravite v Skazine posode s tesnilnim pokrovom, ki bodo hrano ohranjale svežo ob vsaki dejavnosti. S seboj, poleg dobre družbe, seveda, vzemite tudi set Pick&Go, ki vas bo navdušil s svojo funkcionalnostjo. Oba omenjena produkta sta narejena iz bio-osnovanega materiala rastlinskega izvora, ki je popolnoma reciklabilen. Odporna sta na padce, primerna za pranje v pomivalnem stroju, zaradi prilagodljivega bombažnega traku pa jih boste lažje prenašali v roki ali čez ramo.
 
S kolesom se odpravite proti Velenjskemu jezeru, vsem dobro znani, a kljub temu prijetni točki v mestu. Velenjsko jezero, eno od največjih jezer v Sloveniji, s svojimi prisrčnimi plažami, sanjskimi kotički za piknike in urejenimi sprehajalnimi potmi predstavlja prijeten prostor za vse načrtovane aktivnosti.
 
Velenjsko jezero in njegova okolica ponujata več kilometrov poti, namenjenih kolesarjem in sprehajalcem. Izkusite malo tekaško pot okoli Škalskega jezera, dolgo 2100 m, ali se odpravite na daljšo pot, ki šteje 3600 m. Če imate več kondicije, se preizkusite v kolesarski poti ob Velenjskem jezeru, ki je dolga več kot 5 km. Ali pa pojdite kar okrog vseh jezer! Super ideja za začetek dneva, kajne? Prijetno se razgibajte že dopoldan, ko vročina še ni tako pasja, da boste popoldan lahko uživali v prijetnem vetriču in v senci.
 
Po aktivnem podvigu boste najverjetneje lačni, zato se takrat spomnite na nas in na naš predhodni nasvet. Vzemite narezano sadje in zelenjavo iz Skazinih posodic in si ustvarite pravi mali piknik na plaži ob Velenjskem jezeru. Senca, veter, topla družba, odlično vzdušje … Kaj je lepšega kot okolju prijazen piknik, med katerim, povrh vsega, s pomočjo naših trajnostnih izdelkov sploh ne onesnažujete narave s plastiko za enkratno uporabo?
 
Po kosilu se vam bo prilegla mirna vožnja s supom po Velenjskem jezeru, ki ga lahko najamete kar na velenjski plaži. Mirno plutje po čistem jezeru vas bo osvobodilo in navdalo s sproščujočo energijo, vaše baterije, ki jih potrebujete za naporne delovne dni, pa bodo hitro napolnjene.
 
Izkoristite lepote lokalnega okolja in preživite dneve z manj odpadne plastike. Ne glede na to, kako se boste odločili preživeti poletje in dneve na prostem, poskusite živeti trajnostno – pozabite na plastiko za enkratno uporabo in z majhnimi spremembami navad poskrbite za čisto okolje.

Arhiv novic


NE SPREGLEJTE

Favourites