Ana Laura Rednak nominirana za nagrado Evropski podjetnik leta 2016 | Plastika Skaza d.o.o.
0
SI
Novice

Ana Laura Rednak nominirana za nagrado Evropski podjetnik leta 2016

30.08.2016

Naša izvršna direktorica Ana Laura Rednak je nominirana za nagrado Evropski podjetnik leta za vzhodno Evropo 2016 (European CEO Entrepreneur Of The Year 2016) v kategoriji predelovalna industrija, ki jih vsako leto izbira priznana publikacija European CEO. Bila je izbrana med TOP 3!

»Podjetniki so vizionarji, ki so ključnega pomena za uspeh podjetja. Njihova prizadevanja za širitev podjetja jih postavljajo v središče poslovanja, zato nagrada pomeni prepoznavanje tistih izjemnih vodstvenih kvalitet, vizije, osebnostnih lastnosti in usmerjenosti v razvoj, ki delajo uspešne podjetnike tako navdihujoče,« je zapisano v obrazložitvi strokovne komisije, sestavljene iz predstavnikov publikacije European CEO in žirije, ki se skupaj lahko pohvali z več kot 230-letnimi izkušnjami iz poslovnega novinarstva.

»Nominacija je dodatna potrditev, da celotna Skazina ekipa dela dobro, da je pot, po kateri sledimo začrtani viziji – razvijati inovativne produkte, ki povezujejo človeka z naravo –, prava. Hvala vsem, ki so glasovali zame, predvsem pa moji ekipi, brez katere vsega tega ne bi bilo mogoče doseči,« je ob tej priložnosti poudarila Ana Laura Rednak, ki je junija letos že drugič zapored prejela tudi nagrado IAMPRO MBA; lani za vodstveno odličnost, letos pa za podjetniško odličnost.

Arhiv novic

Favourites