Ana Laura Rednak prejela nagrado IAMPRO MBA za podjetniško odličnost | Plastika Skaza d.o.o.
0
SI
Novice

Ana Laura Rednak prejela nagrado IAMPRO MBA za podjetniško odličnost

14.06.2016

"Nagrada za podjetniško odličnost je dodatna potrditev, da delamo dobro. Je potrditev, da je pot, po kateri v Skazi sledimo začrtani viziji, prava. Ob tej priložnosti se zahvaljujem vsem, ki so glasovali zame, predvsem pa moji ekipi, brez katere vsega tega ne bi bilo mogoče doseči," je ob razglasitvi zmagovalcev v petih kategorijah za nagrade IAMPRO MBA Awards 2016 dejala Ana Laura Rednak, izvršna direktorica Skaze.

Ana Laura Rednak, izvršna direktorica Skaze

Nagrade so podelili na 3. mednarodnem poslovnem srečanju MBA & Business Gala Dinner v Hotelu Mons Ljubljana, Four points by Sheraton. Na prestižnem dogodku so se na vsakoletnem srečanju Business Intelligence Centra (BIC) in mednarodnega združenja IAMPRO (International Association of MBA Professionals) zbrali lokalni in mednarodni poslovneži, podjetniki in menedžerji. 

Nagrado za podjetniško odličnost je v imenu Ane Laure Rednak, ki je bila poslovnem potovanju v tujini, prevzela Barbara Kitek, vodja Skazine kadrovske službe. Rednakova je v kratkem filmčku, ki ga je posnela prav za to priložnost, poudarila, da si bo s svojo ekipo tudi v prihodnje prizadevala za uresničevanje Skazinega poslanstva - razvijati inovativne produkte, ki bodo povezovali človeka z naravo: "Obljubljam, da bom upravičila zaupanje vseh, ki so mi že drugo leto zapored dali svoj glas."

Rednakova je že 2015 zmagala v eni od petih kategorij in prejela nagrado za vodstveno odličnost.

3. srečanja MBA & Business Gala Dinner so se udeležili Skazini sodelavci: Matej Dominković, Jure Ojsteršek, Barbara Kitek, Nataša Ogris in Danijel Kuzmanović Foto: www.bi-center.eu, www.iampro.eu

Arhiv novic

Favourites