Blogerji preizkusili Bokashi Organka 2 | Plastika Skaza d.o.o.
0
SI
Novice

Blogerji preizkusili Bokashi Organka 2

20.12.2018

Podjetje Skaza je povabilo k sodelovanju slovenske blogerke, da Bokashi Organka 2 preizkusijo med prvimi in o njem naredijo kreativni zapis za svoje sledilce. Sodelovalo je 5 blogerk, katerih kreativne zapise si lahko preberete in ogledate na spodnjih povezavah, ki jih delimo z vami. To je bil že drugi uspešen Skazin natečaj, prvega smo imeli v poletnem času.

Nova oblika sodelovanja
Ker se zavedamo, da sodelovanje z ambasadorji in blogerji na trgu ni novost, smo ta pristop popestrili in dodali vsebine, ki bodo za bralce in sledilce vendarle edinstvene in uporabne. Velika dodana vrednost projekta je tudi v tem, da bo imel zmagovalec natečaja odprta vrata osebnega sodelovanja s podjetjem, ki je razvilo lastno blagovno znamko, ta pa je izjemnega pomena tako doma kot v tujini. Imel bo priložnost soustvarjati nove zgodbe skupaj z našo marketing ekipo. Ste morda katerega od blogerjev že zasledili na katerem od vaših družbenih omrežij? Njihove piknik zgodbe lahko najdete na družbenih omrežjih Instagram in Facebooka ter na njihovih urejenih blog zapisih. 

Nove zgodbe tudi za vas
Načrtujemo, da bomo z zanimivimi vsebinami, ki jih bomo skupaj ustvarjali med natečajem, lahko oblikovali uporabne članke in nasvete tudi za naše sledilce in uporabnike. Vse zapise bomo skrbno objavljali prek že dobro obstoječih Skazinih digitalnih kanalov, predvsem družbenih omrežij kot so Facebook, Instagram, LinkedIn in Youtube kanal.
V podjetju Skaza verjamemo, da lahko s takšnim pristopom vzpostavimo učinkovito komunikacijo z našim mlajšim ciljnim občinstvom prek sodobnih digitalnih medijev, ki so jih mladi vzeli za svoje. Trdno smo prepričani, da lahko na takšen način spodbudimo zanimanje tudi tistih mladih, ki podjetja Skaza in lastne blagovne znamke še ne poznajo.

V sredo, 19.12.2018 je v naših poslovnih prostorih, v Ljubljani na Verovškovi 55, potekala podelitev nagrade zmagovalki drugega Skaza blogarskega natečaja. Zgodbe naših blogarjev ste od 19.10.2018 lahko zasledili na družbenih omrežjih in blog zapisih naših izbrancev. Verjamemo, da ste tudi vi našli vsaj eno prepričljivo in navdihajočo piknik zgodbo, ki vas je z uporabnostjo kompostnika navdušila. Nas je še posebej navdušila prav ena izmed njih. Tokrat smo blogerke ocenjevali na tri različne načine. izbrana žirija podjetja Skaza, ki jo sestavljajo komunikatorji, digitalni strokovnjaki in strokovnjaki za upravljanje z blagovnimi znamkami. je podala svoja strokovna mnenja in poleg ostalih dveh kriterijev smo prišli do zmagovalke. Zmagovalka, Klavdija, ki ustvarja pod imenom Sladke petke si je prislužila vikend paket v Bohinj ECO Hotelu. Z njeno izvirnostja blog zapisa Organko za zemljo in pripravljeno video vsebino nas je več kot prepričala in navdušila. Verjamemo, da je tudi vas.

Princip ocenjevanja:
40% glas ljudstva
40% komisija podjetja Skaza (kreativnost, doseg)
20% količina uporabe personalizirane prodajne koda
Vsem blogarjem in soustvarjalcem naše zgodbe se zahvaljujemo za trud in čas, ki ste ga vložili v to. Odzivi vseh vas so zelo pozitivni in potrjujejo, da gremo z našo zgodbo in ustvarjanjem lastne blagovne znamke Skaza v pravo smer. Kmalu bomo zgodbo zapeljali mednarodno. Spremljajte nas na naših družbenih omrežjih in se morda pridružite zgodbi Skaza tudi sami.

V kolikor prepoznate vrednote in zgodbo lastne blagovne znamke Skaza pri svojem kreativnem ustvarjanju vas toplo vabimo, da postanete del mednarodne blogarske ekipe.

Pišite nam kar v naš facebook inbox Skaza Cuisine, Bokashi organko ali Skaza Exceeding Expectations, kjer vam bomo na prijavo odgovorili zelo hitro in odzivno. Izbranih bo prvih 5 blogarjev, ki nas bodo s svojim izvirnim sporočilom najbolj prepričali.

Arhiv novic

Favourites