Bokashi Organko bo z novimi barvami osvajal Ambiente 2020! | Plastika Skaza d.o.o.
0
SI
Novice

Bokashi Organko bo z novimi barvami osvajal Ambiente 2020!

27.01.2020

Po uspešni udeležbi na mednarodnem sejmu Maison&Objet v Parizu, bomo tudi to leto obiskali enega največjih mednarodnih sejmov Ambiente, v Frankfurtu od 7. - 11. februarja.  Po lanskoletnem uspehu izjemnega kuhinjskega kompostnika Bokashi Organka 2, ki je prejel nagrado Solutions 2019, bomo tokrat na Ambiente 2020 oddeli kompostnike v nove trendi barve. Sejem Ambiente je  namenjen predstavitvi trendov prihodnosti iz različnih sektorjev, kot so oblikovanje, kuhinjski pripomočki, dekor, tekstil in drugi. Na sejmu bomo predstavila trajnostne produkte, kot celovito rešitev za osveščen življenjski slog.

Sejemski prostor smo si zamislili kot posebno predstavitev Skazinih izdelkov, kjer bo moč videti tudi video projekcije, interaktivno aplikacijo in napoved novosti, kar bo enotno zaokrožilo izkušnjo trajnostnega poslanstva.
 

Kot osrednjo trajnostno rešitev bomo izpostavili kuhinjske kompostnike Bokashi Organko in Bokashi Organko 2, ki omogočajo kompostiranje bioloških odpadkov, zero-waste življenjski slog, krožno gospodarjenje z odpadki in urbano eko vrtnarjenje. Kompostniki bodo tokrat prvič odeti v trendi nove barve, s katerimi želimo še dodatno približati kuhinjske kompostnike uporabnikom. Ti so namenjeni osveščenim ljudem v urbanih središčih, ki potrebujejo v svojih kuhinjah učinkovito rešitev za ravnanje z biološkimi odpadki. Z vrhunsko obliko in barvitostjo se kompostniki Bokashi Organko podajo k vsaki kuhinji, njihova funkcionalnost pa jih dela nepogrešljive. Kompostniki ne prepuščajo neprijetnih vonjav in ne privabljajo mrčesa, količino bioloških odpadkov pa zmanjšajo kar do 25 %, s čimer se zmanjša tudi ogljični odtis gospodinjstva. Zaradi izjemnega dizajna je Bokashi Organko prejel že kar nekaj prestižnih nagrad. Med njimi so RED DOT AWARD za produktni dizajn 2019, Solution 2019 na sejmu Ambiente, ki jo podelijo najboljšim rešitvam za dom, kot zmagovalec pa je blestel tudi na BIG SEE DESIGN AWARD 2019.
 
Danes smo v podjetju povsem usmerjeni na razvoj trajnostnih izdelkov, ki z materiali, proizvodnimi tehnologijami in funkcionalnostjo predstavljajo podstat tega zelenega podjetja. Kot pravi naša ekipa:
 
»Globoko v DNA našega podjetja je vpisana trajnostna zgodba. To poslanstvo uresničujemo z dobrim praksam, ki naš planet ohranjajo zelen in čist. Z inovativnimi rešitvami sooblikujemo zdravo in varno okolje, ki zagotavlja najboljšo kakovost življenja in dobro počutje vseh ljudi. Veliko poudarka dajemo na ohranjanje okolja in reševanje največjih okoljskih izzivov z našimi izdelki. V vseh pogledih, naj bo to postopek izdelave, izboljšanje kakovosti, zmogljivosti naših izdelkov ali izboljšanje materialov, si prizadevamo, da imamo na okolje in skupnosti pozitiven vpliv. Slednje izhaja iz trdnega prepričanja, da moramo prevzeti odgovornost za naš planet, naš dom in ga ohraniti za prihodnje generacije.«
 
Ambiente je med najpomembnejšimi dogodki tega kova, saj združuje strokovnjake različnih področji, mednarodno prodajno skupnost in kupce z vseh vetrov. Sejem združi globalni trg pod eno streho. Predstavlja stičišče ustvarjalnosti, podjetnosti, in inovativnih rešitev, ki na skupnemu prostoru razkaže in napove trende prihodnosti. Pritegne okoli 136.000 kupcev in 4.500 razstavljavcev iz 167 držav. 
 
Na Ambiente 2020 izpostavljajo, da so trendi prihodnosti kvalitetni izdelki, ki zadovoljijo izzive sodobnega časa s trajnostnimi tehnologijami, nameni uporabe in razvojem okolju prijaznih materialov. Trajnostni izdelki Skaza odlično sovpadajo z osveščenimi smernicami sejma, saj smo mnenj, da nas svetla prihodnost na tem planetu čaka le, če bomo danes poskrbeli zanj.

Našo ekipo lahko obiščete na sejmu Ambiente 2020, med 7. - 11. februarjem 2020, v Frankfurtu. Prijavite se na sestanek tukaj. 

 

Arhiv novic

Favourites