Dan žena in dan mučenikov smo počastili z večerom smeha | Plastika Skaza d.o.o.
0
SI
Novice

Dan žena in dan mučenikov smo počastili z večerom smeha

04.03.2016

Vodstvo Plastike Skaza se je odločilo, da bo svojim zaposlenim za dan žena in dan mučenikov namesto običajnih daril podarilo nekaj drugega. Zaposleni so lahko izbirali med koncertom, zabavo z DJ-jem in stand-up komedijo. Izbrali so komedijo in se dodobra nasmejali šalam Vida Valiča in Denisa Avdiča.

V četrtek, 3. marca, zvečer so zaposleni iz podjetja Plastika Skaza napolnili veliko dvorano velenjskega Hotela Paka. Direktorica Tanja Skaza jih je nagovorila z besedami: »Dragi sodelavci, večkrat vas srečam na hodniku, v pisarni ali proizvodnji. Nekateri imate včasih žalosten in mrk pogled. In potem se vprašam, če je za to kriva plača, premalo stimulacije ali slaba ocena vodje. Je kriv mož ali žena, mogoče otroci. Karkoli že je, bi rada, da vas večkrat vidim nasmejane. Zato vam podarjam današnji večer, saj sem prepričana, da vas bosta najboljša komika Vid Valič in Denis Avdić nasmejala tako, da boste imeli nasmeh na obrazu danes in tudi prihodnje dni v službi. Želim si videti nasmeh na vaših obrazih, zato se bom, ko boste odhajali ven postavila zraven vrat, da vas bom vse videla z nasmehi. Uživajte v večeru, želim vam lep dan žena in dan mučenikov.«

Vid in Denis sta se ponovno izkazala za komika, ki zagotovo znata nasmejati ljudi. Vid Valič je nastopil kot prvi in občinstvo nasmejal s šalami na račun vodstva, mednarodnih odnosov, dopustovanja in samskega stanu. Denis Avdić pa je v svojih šalah omenil različne narodnosti in se dotaknil razlik med spoloma ter težav v nosečnosti.

Občinstvo se je šalam iskreno nasmejalo in zaposleni so dvorano zapuščali z nasmehi na obrazih.

Arhiv novic

Favourites