Eco Care. Ker nam je mar za planet. | Plastika Skaza d.o.o.
0
SI
Novice

Eco Care. Ker nam je mar za planet.

16.07.2020

Z načinom delovanja Rethink Plastics. Respect Life. je podjetje Skaza še močneje zaoralo pot, ki vodi do lepšega in zdravega planeta. Ker nam je mar zanj, je kolekcija Eco Care rezultat vseh naših prizadevanj in ustvarjena za vas.
 
Ali ste vedeli, da v Tihem oceanu obstaja otok plastičnih odpadkov, ki ima velikost srednje Evrope? Sestavlja ga več kot 1,8 bilijonov kosov plastike in tehta okoli 87.000 ton. Plastične smeti v morju se spreminjajo v plastično juho, saj pod vplivom UV sevanja, kemične degradacije in valovanja plastika razpade na vedno manjše delce in vstopa v prehransko verigo živih bitij. Na leto zaradi zaužitja plastike pogine milijon morskih ptic in 100.000 morskih sesalcev ter morskih želv.
 
Zgornji podatki so zaskrbljujoči, zato smo svoje poslanstvo posvetili temu, da ponudimo trajnostno alternativo plastičnim izdelkom, ozaveščamo ljudi o problematiki plastike ter pomagamo spreminjati škodljive navade ljudi. S pomočjo najboljših strokovnjakov ustvarjamo preboje na področju naprednih in okolju prijaznih plastičnih materialov in tehnologij. Zato s ponosom predstavljamo izdelke Eco Care, ki so ustvarjeni za vas in za življenje.
 
Izdelki Eco Care so narejeni izključno iz bio materialov na osnovi sladkornega trsa ali iz reciklatov. Naravne surovine so pridelane na nadzorovan način, ki preprečuje dolgoročno slabe vplive na okolje. Postanite ambasador okolja, ambasador Eco Care! Zamenjajte plastiko za enkratno uporabo z ekološko plastiko, z njo trajnostno ravnajte in pomagajte ozaveščati o tem tudi druge.
 
Čas je, da prenehate z uporabo plastike za enkratno uporabo in se usmerite na trajnostno vsakdanje delovanje. Z nami lahko. Mi z vami tudi.

Arhiv novic


NE SPREGLEJTE