ECO CARE – Vse je eno. Zato nam v Skazi ni vseeno! | Plastika Skaza d.o.o.
0
SI
Novice

ECO CARE – Vse je eno. Zato nam v Skazi ni vseeno!

17.06.2019

Okolje je v resnici naše širše telo. Enoten, povezan, celovit organizem, v katerem morajo biti vse naravne funkcije v harmoniji. Če vanj vnašamo strupe, ga zanemarjamo in uničujemo. Prav to se dogaja danes z okoljem, ki smo ga preobremenili in onesnažili s tem, kar ne sodi vanj - in od njega vzeli preveč, česar ne bi smeli. Zato je nujno, da se naučimo sodelovanja z okoljem, da pomagamo, da se obnovi ter ponovno postane zdravi del nas. Postanimo ekološko inteligentni. Postanimo ekološko skrbni, ECO CARE!

V podjetju Skaza smo zgled skrbnosti do okolja. Svoje poslanstvo smo posvetili proizvodnji izdelkov, ki predstavljajo trajnostno alternativo klasični plastiki, hkrati pa o problematiki ravnanja s plastiko za enkratno uporabo ozaveščamo tako podjetja, kot posameznike. Želimo si, da vsi spregledamo in sprejmemo svoj del odgovornosti, kot smo to nekdaj storili mi. Podjetje Skaza je podjetje z visoko ekološko inteligenco. Verjamemo, da z zgledom, še posebej z našimi izdelki in linijami Viva 2, Pick&Go, Bokashi Organko 2 ter podporo, ki jo dajemo široki družbeni in gospodarski skupnosti, lahko vsi postanemo ekološko inteligentnejši.
 

Skaza ECO CARE – kolekcija popolne celostnosti

ECO CARE ni zgolj ideja, ni samo ekološka kolekcija izdelkov ali komunikacijska naloga. Združuje prav vse vidike, ki so za človeka pomembni. Izdelki ECO CARE so izdelani iz reciklata ali iz bio materiala (EcoBib), ki je prijazen do okolja in človeka. Naravne surovine so pridelane na strogo nadzorovan način, ki preprečuje dolgoročne škodljive vplive na okolje. Ne vsebujejo melamina in BPA, ki prinašata škodljive posledice tako za človeka kot za okolje. Izdelki so namenjeni večkratni uporabi in so primerni za recikliranje in v celoti ustrezajo novim direktivam EU. Pri izdelavi je ogljični odtis na okolje manjši. ECO CARE linija ozavešča uporabnike in jih s ponudbo trajnostnih izdelkov usmerja v nove načine sobivanja z naravo in okoljem.
 

 

ECOCARE CUP

Kava. Čaj. Ali druga najljubša pijača. Omamno dišeča, po našem okusu ali osvežujoča - zjutraj, na poti, kadarkoli, kjerkoli. Je trenutek oddiha, ugodja in, če se le da, tudi druženja. Je kot otroški »zapik« v naglici vsakdana, droben ritual, ki nas napolni z mirom in povrne energijo. Ste kdaj pomislili, da vsakokrat, ko po užitku kozarček vržete v koš, tudi sami prispevate k srhljivemu svetovnemu podatku, da človeštvo porabi kar 500 milijard kozarcev za enkratno uporabo na leto? 
 

Na vsakem koraku z ECOCARE CUP!

Spremenite to navado. Postanite uporabnik Skazinega ECOCARE CUP, ki naj bo vaš stalni, osebni spremljevalec. ECOCARE je prava alternativa kozarčkov za pijačo, ki smo jih do sedaj po vsakokratni uporabi zavrgli. Svojega ECOCARE CUP ne zavržemo, pač pa ga vsakokrat znova uporabimo, saj vedno potuje z nami. Na vsako potovanje vzamimo vsaj enega!
 

En ECOCARE CUP zame - 365 kozarčkov za enkratno uporabo manj na leto

ECOCARE CUP je domišljen in izviren izdelek, narejen iz ekološkega materiala, sladkornega trsa. Kozarčki so za uporabnika in do okolja so povsem varni. Celoten proces njihove izdelave pomeni minimalno obremenitev za okolje, kozarčki so namenjeni večkratni uporabi in nato recikliranju, kar okolje na koncu dodatno razbremenjuje. Če spijete le eno pijačo na poti na dan, boste z uporabo svojega kozarčka ECOCARE CUP zmanjšali obremenitev okolja za 365 kozarčkov za enkratno uporabo na leto. Pomislite!
 
 

Moj ECOCARE CUP nosi moj pečat

ECOCARE CUP je vaš osebni kozarček. Lahko ga boste izbrali v svoji najljubši barvi in z več pronicljivimi napisi, ki odražajo vaš značaj, odnos do življenja, narave. Če boste kozarček naročili po spletu, pa imate možnost, da si izberete svoj lastni napis. Možnosti za izbiro imamo na pretek, in četudi ne bomo imeli družbe pri postanku, nam bo družbo delal kozarček ECOCARE CUP.
 

Tudi embalaža je doživetje izdelka

ECOCARE CUPS so opremljeni s privlačno embalažo, ki poudarja unikatnost izdelka in mu daje jasen ekološki kontekst. V njej vas bo pričakalo tudi zahvalno sporočilo, napisano tako osebno, kot je oseben ECOCARE CUP.
 

ECOCARE v podjetjih

Ekološka usmerjenost in ozaveščenost vse bolj postaja del identitete in pozitivne javne podobe podjetij
Biti eko je standard delovanja, saj ljudje to nagrajujejo s svojim odzivom, naj gre za trg, kupce, partnerje ali zaposlene. Prav zaposleni bodo z navdušenjem sprejeli odločitev podjetja, da zamenja kozarčke za enkratno uporabo v internih avtomatih za tople napitke z ekološkimi kozarčki ECOCARE CUPS. Podjetje, ki sprejme takšno odločitev potrjuje visoke etične standarde in ozaveščenost do varovanja okolja. Ideja lahko vodi še korak dlje. ECOCARE CUPS so drobna, vendar sporočilno močna pozornost, dodatno pa zaposlene razveseli čisto osebna nota, če jih podjetje opremi še z napisom po izbiri. Vsekakor bodo sporočila prinašala del veselja ob druženju zaposlenih v odmorih za kavo, saj napisi vabijo h komentarjem in idejni kreativnosti, ki bo obarvana…zeleno. S prehodom na ECOCARE CUPS boste dolgoročno prihranili, hkrati pa boste s tem dejanjem prihranili – okolju! 

Razbremenite planet in razveselite svoje zaposlene!

Bokashi Organko 2 - Življenje je krog

Bokashi Organko 2, kuhinjski kompostnik, s katerim boste začeli domače krožno gospodarjenje, prinaša pravo revolucijo in inovacijo v našo kuhinjo. Poskrbi za naše biološke odpadke  in še mnogo več, oskrbi nas z dragoceno ekološko fermentacijsko tekočino, s katero lahko negujemo svoje rastline. Z Bokashi Organkom 2 spoznamo in doživimo cel krog življenja. Poleg tega, da je izdelek enostaven za uporabo in domišljeno praktičen, ga odlikuje tudi vrhunska moderna estetika, ki je bila nagrajena s prestižno oblikovalsko nagrado Red Dot. Bokashi Organko 2 pomeni najlepšo estetsko rešitev za najbolj pereč izziv v naših kuhinjah…in z njegovo pomočjo naš dom ozeleni. Dobro raste iz dobrega!
 

Pridružite se ambasadorjem ECO CARE - Vsakdo lahko naredi spremembo

V podjetju Skaza smo posvetili svoje poslanstvo temu, da ponudimo trajnostno alternativo plastičnim izdelkom in ozaveščamo ljudi o problematiki plastike ter pravilnem ravnanju z njo. Ustvarjamo novosti na področju naprednih in okolju prijaznih plastičnih materialov in tehnologij, za kar smo bili nagrajeni tudi z izborom med 1000 podjetij, ki navdihujejo Evropo (lestvica Londonske borze, LSE).
 
Zato vas vabimo, da tudi vi postanete ambasador varovanja okolja. Varuhi našega skupnega doma. Vsakdo, ki se odloči za nakup in uporablja izdelke iz linije ECO CARE, prispeva k ohranjanju okolja. Da bi povezali vse, ki že stopate na pot trajnostnega razvoja in nanjo pritegnili še več novih sopotnikov, smo oblikovali gibanje Ambasadorstvo ECO CARE. Povsem jasno je, kdo je ambasador. Tisti, ki mu je mar za okolje, je okoljsko ozaveščen in uporablja izdelke, ki varujejo okolje, ECO CARE izdelke. Tisti, ki išče koristne in uporabne novosti, ki ne obremenjujejo okolja ter zato obišče spletno stran ECO CARE https://www.skaza.si/eco-care/. Skupaj se učimo najbolj zavestne in tudi najbolj srčne oblike sobivanja na tem čudovitem planetu.

Arhiv novic

Favourites