Ekskluzivna serija Bokashi Organka za rožnati oktober. Za več zdravja. | Plastika Skaza d.o.o.
0
SI
Novice

Ekskluzivna serija Bokashi Organka za rožnati oktober. Za več zdravja.

01.10.2019

Raziskave kažejo, gibanja na trgu in trendi pa to potrjujejo, da ljudje postajamo vse bolj ekološko ozaveščeni. Veliko oblik odgovornega trajnostnega življenjskega sloga postaja zelo priljubljenih med ljudmi in te se spreminjajo v trajne navade. Ljudje želimo biti del ekoloških rešitev ter tako pomagati okolju in sebi. Ni nam vseeno, kaj jemo, iz kakšnih materialov so narejeni izdelki, ki jih uporabljamo, smo vse bolj ozaveščeni o tem, kaj je dobro za naše zdravje, za naše bližnje ter za zdravje celega planeta.
 
Popolnoma predani zdravju posameznikov in planeta smo tudi v Skazi. Ustvarjamo rešitve in izdelke, ki pomagajo ljudem spreminjati njihove nezdrave življenjske navade v okoljsko odgovorne, človeku in naravi prijazne. Kuhinjski kompostnik Bokashi Organko je enostavna in učinkovita rešitev za ekološko pridelavo hrane na domačem vrtu in »zero waste« življenjski stil.  Uporabljamo ga lahko vsi, tisti s hišo in vrtom ali tisti, ki živimo v stanovanju in imamo na svoji terasi urbani vrtiček. Z Bokashi Organkom uporabniki znižujemo svoj ogljični odtis, zmanjšujemo izziv prekomerne količine bioloških odpadkov ter z lastnim zgledom sodelujemo pri dejavnostih krožnega gospodarstva. Kompostnik Bokashi Organko je izdelek, ki zaradi funkcionalnosti in namembnosti predstavlja trajnostno rešitev za boljši planet.
 
Poleg odgovornega ravnanja z lastnimi biološkimi kuhinjskimi odpadki, ki jih vključujemo v krožni sistem gospodarjenja, nam kompostnik omogoča ustvarjanje ekološke osnove za kompost ter ekološko tekočino za zalivanje rastlin. S tem pa tudi možnost ekološke, domače pridelave zdrave hrane. Prav zato mu dodajamo nov pomen – mnogo širšo dimenzijo družbene odgovornosti za zdrav način življenja.
 
Tudi tu ravnamo odgovorno in krožno. V Skazi ne zavržemo ničesar. Z vsakim presežnim materialom skušamo ustvariti novo vrednost. To je naša vzorna praksa, s katero spodbujamo posameznike in podjetja, da se oprejo na rešitve krožnega gospodarstva in delovanja brez odpadkov. Tako smo presežek roza barvila iz obstoječe proizvodnje uporabili za izdelavo prav posebne ekskluzivne serije roza kompostnika Bokashi Organko. Z njim bomo zaznamovali roza oktober, mesec boja proti raku na dojkah. Vanj vstopamo močni, povezani z organizacijo Europa Donna. Skupaj si prizadevamo za več osebnega in družbenega zdravja, v okviru tega pa tudi za večjo ozaveščenost žensk v boju proti raku na dojkah. Tako se skupaj vključujemo tudi v močno globalno gibanje »Pink October«.
 

Roza Bokashi Organko s tem postaja tudi simbol zdravja in ozaveščanja v boju proti raku na dojkah. A ne le to. Globje bistvo kompostnika zaokroža dejstvo, da Bokashi Organko omogoča ljudem preventivno kakovostnejše in bolj zdravo življenje. Z njegovo uporabo namreč delujemo proaktivno, saj nam omogoča zdravo, ekološko, doma pridelano hrano, ki je za zdravje posameznika boljša, kot kemično pridelana hrana v tovarnah, obremenjena s transportom in zato tudi manj sveža .
 
Z vašim nakupom roza Bokashi Organka, seta in Bokashi Organko Squeeze Pink paketa, ki je v Sloveniji ekskluzivno na voljo v naši spletni trgovini, oblikujemo sklad v obliki donacije, ki bo pomemben prispevek k raziskavam za boj proti raku na dojkah, najpogostejši oblika raka pri ženskah.
 
Za vaše zdravje lahko sami naredite največ. Živite zdravo in prehranjujte se zdravo. To je najmočnejše orožje vseh bojev proti boleznim. 

Arhiv novic

Favourites