Izbor zmagovalcev in glasovanje European Business Awards | Plastika Skaza d.o.o.
0
SI
Novice

Izbor zmagovalcev in glasovanje European Business Awards

11.01.2016

Spoštovani,
Vabimo vas, da si pogledate kratek videoposnetek (VIDEO), ki smo ga pripravili v okviru letošnjega tekmovanja European Business Awards, ki ga organizira RSM.

Plastika Skaza, kot uspešno, rastoče družinsko podjetje, ki z jasno vizijo in strategijo posega po novih izzivih prihodnosti je uvrščeno med nacionalne šampione letošnjega tekmovanja European Business Awards, katerega organizira RSM. Kot strokovnjaki za področja pohištvene industrije, bele tehnike, avtomobilske in elektro industrije smo razvili tudi uspešni lastni blagovni znamki, namenjeni končnim kupcem – koš za biološke odpadke Organko in dizajnersko dovršene, visoko kakovostne plastične kuhinjske pripomočke Cuisine.

European Business Awards nagrajuje poslovno prodornost in etiko v evropski poslovni skupnosti ter najbolj izstopajoče primere uspešnih podjetij ali podjetnikov iz držav Evropske unije. Za nagrado v kateri od 10 razpisanih kategorij se lahko potegujejo vsa podjetja, ne glede na velikost in panogo.

Za samo uvrstitev med nacionalne šampione, smo žirijo prepričali s skoraj 40 letno tradicijo izkušenj, znanjem, vrhunsko tehnologijo, s skrbjo za zaposlene in odgovorno okoljevarstveno politiko na področju razvoja in brizganja plastike ter predelave plastičnih mas. Tudi ohranjanje dolgoletnih partnerstev z multinacionalkami kaže na odgovornost in zanesljivost podjetja. Dodana vrednost podjetja pa je zagotovo tudi pridobitev ostalih gospodarskih, tehnoloških in osebnih priznanj, ki potrjujejo vztrajnost in trud skozi vsa ta leta.

Zato vas ponovno vabimo, da tudi vi delite našo zgodbo uspeha in si pogledate kratek >>> VIDEO <<<, kjer nas lahko na kratko spoznate in tudi glasujete za nas!

Glasovanje poteka preko spleta od 11.1. do 26.2.2016.
Ker pri nas velja, da vsi delci štejejo, naj tokrat šteje vsak glas!

GLASUJ TUKAJ!

Arhiv novic

Favourites