Izvirno, transparentno in barvito. Vrhunsko oblikovano. Omejeno! | Plastika Skaza d.o.o.
0
SI
Novice

Izvirno, transparentno in barvito. Vrhunsko oblikovano. Omejeno!

24.02.2018


 
Nova, omejena serija izdelčne linije Contessa za pomlad - poletje 2018. Vrhunski dizajn oblikovalke Ivane Potočnik. Sporočilo Contesse: Pobarvajte življenje po svoje.
 
Vrhunsko oblikovanje

Izdelčna linija blagovne znamke Skaza, Contessa, letos dobiva novo različico. Transparentno, sončno, pozitivno in barvito. Namenjena je prijetnim, sproščenim doživetjem in bo zagotovo zvezda letošnje pomladi in poletja. Zasnovala je je priznana slovenska industijska oblikovalka Ivana Potočnik, Korošica, ki se ponaša z vrsto prestižnimi oblikovalskimi nagradami.
Linijo Contessa sestavljajo kozarci, skodelice in sklede, ki združujejo lepoto in uporabnost. Obliko smo  združili z odličnim materialom, ki spominja na steklo. Barve je mogoče med seboj poljubno kombinirati. Kozarci in sklede imajo premišljeno velikost in prijetno lahkost. Material je odporen na poškodbe.

Prijetna doživetja
Contessa je izbira, ki poudari osebni stil - v izbrani najljubši barvi ali v barviti sestavljanki. Elegantna oblika, igrivi odtenki in privlačna transparenca spremenijo pogled na pijače, koktajle, sladice, prigrizke in druge dobrote. Za prijetna druženja na prostem, zabave na vrtu, ob bazenu, kjerkoli.
 
Preko spleta in z nagrado

Novo zvezdo v družini izdelkov lastne blagovne znamke Skaza, transparentno linijo Contessa, je moč kupiti preko spletne trgovine. Za vas pa smo ob lansiranju linije pripravili prav posebno akcijo. V promocijskem tednu od 23. februarja do 4. marca lahko kupci opravijo nakup brez stroškov poštnine.

Arhiv novic

Favourites