Jedro našega poslovanja in razvoja izdelkov je trajnost | Plastika Skaza d.o.o.
0
SI
Novice

Jedro našega poslovanja in razvoja izdelkov je trajnost

09.01.2020

Ker želijo kupci preglednejši vpogled v vire, material in kakovost izdelkov, ki jih kupujejo, se nikoli ne pogajamo glede trajnosti. Poskrbimo za to. Proizvodnja, materiali in končna uporabnost izdelkov Skaza ohranjajo naravne vire. Hkrati vsi naši izdelki izpolnjujejo velika pričakovanja kupcev in jim zagotavljajo najboljšo uporabniško izkušnjo. Trajnost je v središču našega poslovanja in razvoja izdelkov, kar je merilo za vsako uspešno podjetje.
 
S takšnimi pristopi razvijamo nove priložnosti z najboljšimi izdelki, ki so lahko predstavljeni na trajnostnem trgu. Raziskave in naše lastne ugotovitve kažejo, da uporabniki na večjih svetovnih trgih zahtevajo okolju prijazne izdelke, prav tako prodajalci na drobno.  S takšnimi zahtevami posledično vestno usklajujemo svoje strategije in nenehno predstavljamo svoje visoke okoljske in družbene standarde našim poslovnim partnerjem ter strankam.  
 
 
S stališča stranke funkcionalnost, oblikovanje in material igrajo bistveno vlogo pri končni odločitvi o nakupu. Zato so izdelki Skaza rezultat vse bolj raznolikih, hitro spreminjajočih se potreb in visokih pričakovanj sodobnih strank ter njihovega življenjskega sloga. Kot podjetje nenehno razmišljamo o smernicah trga, industrije in potrebah naših kupcev. Samo tako lahko dostavimo odlične izdelke, ki poudarjajo skrb za planet, skupnosti. 
 
Kot poslovni partner podpišemo trajnostno partnerstvo z močno zavzetostjo in iskreno predanostjo potrebam našega poslovnega partnerja. Naše vodilo v vseh partnerskih odnosih ni samovšečnost podjetja, ampak premišljeno lastno zanimanje, ki odgovorno vključuje druge. Ta način delovanja nas še bolj povezuje z uporabniki naših izdelkov. Poslovni partnerji in stranke so naš navdih, motivacija in oblikovalci trendov. Skupaj skrbimo, da je svet čistejši, boljši kraj za kakovost življenja vseh nas. Mi to počnemo s proizvodnjo trajnostnih ekoloških izdelkov, naši partnerji pa s tem, da jih nato ponesejo v svet, tako da postanejo del globalne skupnosti.
 
Skupaj ustvarimo trajnostno prihodnost. Dogovorite se za srečanje z nami in se nam pridružite na sejmu Maison & Objet v Parizu.

Z inovativnimi rešitvami, zelenimi tehnologijami in dobrimi praksami oblikujemo zdravo in varno okolje, ki zagotavlja najboljšo kakovost življenja in dobro počutje za vse nas. Trajnostne produkte Skaza vam želimo predstaviti kar najbolj doživeto, zato vas vabimo na naš razstavni prostor sejma Maison&Objet v Parizu, med 17. - 21. januarjem 2020.

Prijavite se na sestanek tukaj in spoznajte mene in ekipo Skaza. 

MIRA RAMŠAK KNAPIČ - Področna vodja prodaje

Arhiv novic

Favourites