Laura Rednak na mariborskem Pitch Bootcampu | Plastika Skaza d.o.o.
0
SI
Novice

Laura Rednak na mariborskem Pitch Bootcampu

19.07.2016

29. in 30. junija 2016 se je v prostorih Univerze v Mariboru odvijal mednarodni dogodek Pitch Bootcamp Maribor. Študenti so se prizkušali v pičanju pred predstavniki različnih podjetij.

Med predstavniki 25 podjetij, ki so nudila pomoč 40 udeležencem dvodnevnega dogodka, je bila tudi Skazina izvršna direktorica Ana Laura Rednak. Prvi dan so se študenti učili kako pripraviti dober pič, s katerim bi lahko svoje znanje prodali potencialnim delodajalcem. Naslednji dan pa so svoje piče preizkušali pred predstavniki podjetij. To je bila odlična priložnost, da dobijo tudi odziv ljudi, ki iščejo nove zaposlene. Takšna znanja so odlična za mlade in jim bodo prav gotovo velikokrat prišla prav.

Pitch Bootcamp Maribor je dvodnevni dogodek za pospeševanje kariere. V tem času so se udeleženci učili, kako razviti poslovni model za razvoj svoje poklicne poti. Prvi dan so se udeleženci poglobili v svoje sposobnosti, izvedeli so, kdo so njihovi potencialni delodajalci in na podlagi teh podatkov pripravili svoje prednosti in se jih naučili ubesediti teh to povedati samozavestno na način, ki bi na delodajalcih pustil vtis.

Drugi dan so udeleženci svoje prednosti predstavljali mentorjem in sodnikom. Sodniki so bili predstavniki 25 uspešnih slovenskih podjetij, ki so mladim dali še dodatne napotke, kako se čim bolje prodati.

Več fotografij z dogodka najdete na Facebooku. Klik.

Arhiv novic

Favourites