Na WOOP WOOP dogodivščino z vso družino | Plastika Skaza d.o.o.
0
SI
Novice

Na WOOP WOOP dogodivščino z vso družino

14.07.2020

V Skazi spodbujamo zaposlene, da se redno udeležujejo aktivnosti za krepitev zdravja in dobro počutje.
 
Športno kulturno društvo Skaza, katerega namen je druženje ljubiteljev športa in dejavnosti na področju kulture, posledično pa tudi skrb za ohranjanje in izboljševanje zdravja zaposlenih, se je odločilo, da organizira športno obarvan izlet za vso družino. Odpravili so se na celodnevno WOOP-WOOP! dogodivščino.
 
V zgodnjih popoldanskih urah je avtobus prispel v Ljubljano, na WOOP! - WOOP! Trampolin park. Za mlajše otroke so poskrbeli animatorji, in sicer na WOOP! JUMP površinah, kjer je kar 3.500mᒾ prostora, 100+ trampolinov in nešteto nepozabnih dogodivščin. Otroci so preživeli »skakastičen dan«, tam, kjer lahko izvedeš svojo prvo salto, pozabiš na gravitacijo in hodiš po steni, se učiš plesati v zraku, skratka rad skačeš – od veselja, ljubezni do športa ali pa otroške radosti.
 
Tisti malce starejši in najstarejši otroci (beri: odrasli) pa so svoje dirkaške zmogljivosti merili na površinah WOOP! KARTING, ki se ponaša z najsodobnejšo večnivojsko karting progo v Evropi, polno specialnih efektov, hitrih ovinkov in adrenalinskih dirkaških manevrov. Naši veliki otroci so lahko izbirali med vrhunskimi indoor go-karti z električnim pogonom, s TOP hitrostjo do 60 km/h in posebnim turbo pospeševalnikom za taktično prehitevanje. Vsekakor je bilo poskrbljeno za »varno divjanje«.
 
Po treh urah vožnje je sledilo napeto tekmovanje dvanajstih udeležencev z najboljšimi časi. Kot se spodobi, je tekmovanju sledila razglasitev najhitrejših. V moški kategoriji so si najhitrejši sledili takole: Matej Velunšek, Grega Rednak in Peter Verdel, pri ženskah pa je bil končni vrstni red sledeč: Indira Mujčić, Andreja Fortag, Petra Bertoncelj.
 
Ob skorajšnjem koncu zabavnih dogodivščin so bili najbolj veseli najmlajši, ki so jih organizatorji presenetili in jim omogočili vožnjo z go-karti. Tako so svoj »skakastičen dan« zaokrožili z dirkalnim krogom.
 
Za ogrete glasilke glasnih navijačev je poskrbela tudi dobra postrežba, saj je sledila še zdravica in okusno okrepčilo.
 
Pozno popoldne so se vsi udeleženci, vidno utrujeni, odpravili domov in povzeli dogajanje: »Bil je skazastično, skakastično in kartastično dober dan.«
 
V Skazi verjamemo, da so zdravi in zadovoljni delavci, ki delajo v spodbudnem delovnem okolju, produktivnejši in ustvarjalnejši, zato jim z veseljem omogočamo aktivnosti, s katerimi pripomoremo k njihovemu zadovoljstvu.

Arhiv novic

Favourites