Nagrado za najbolj uspešnega managerja v jugovzhodni in srednji Evropi prejela Tanja Skaza | Plastika Skaza d.o.o.
0
SI
Novice

Nagrado za najbolj uspešnega managerja v jugovzhodni in srednji Evropi prejela Tanja Skaza

06.07.2015

Podjetje Plastika Skaza je bilo izbrano za prestižno nagrado za najbolj uspešnega managerja v jugovzhodni in srednji Evropi. Nagrada predstavlja najvišje priznanje za poslovni uspeh v regiji. Direktorica podjetja, Tanja Skaza, pa je prejela posebno priznanje za svoje uspešno in družbeno odgovorno vodenje — Ženska leta v jugovzhodni in srednji Evropi za leto 2015. Prejeli smo zlato medaljo za izvrstne poslovne rezultate in dosežke v proizvodnji inovativnih in visoko kakovostnih izdelkov.

Prejem nagrade je bil za naše podjetje velik dosežek, saj predstavlja potrditev našim zaposlenim in njihovih prizadevanj pri doseganju cilja, da postanemo odlično podjetje tudi v svetovnem merilu.

Že več kot 38 let se neprekinjeno trudimo ojačati svoj položaj na področju razvoja, brizganja plastičnih mas in obdelovanja plastike. Ogromno časa, energije in finančnih sredstev smo vložili v raziskave in razvoj in razvili napredne tehnološke postopke z ekološkimi in biorazgradljivimi materiali.
Delujemo na prepričanju, da vsak delec šteje. Kulturo podjetja Plastika Skaza odražajo močan čut za družbeno odgovornost, skrb za zaposlene in zaščito okolja, kar se je izkazalo za najvišjo vrednost. V podjetju šteje vsak posameznik in prepričani smo, da so zaposleni eden ključnih dejavnikov pri naših dosežkih.

Letos je bilo za prestižno nagrado nominiranih okrog 900 uspešnih managerjev iz jugovzhodne in srednje Evrope, od teh le 30 za odlične poslovne dosežke. Zmagovalci so prejeli vabilo na tradicionalno poslovno konferenco o regionalnem sodelovanju in razvoju, ki se je odvijala v hotelu Europe v Sarajevu, in ki sta ji sledila podelitev nagrad in gala dogodek. Nagrade v več kategorijah vsako leto podeljujejo najbolj uspešnim podjetjem in managerjem. V podjetju Plastika Skaza smo ponosni, da smo bili prejemnik tega prestižnega evropskega priznanja za naše delo in zaposlene.

Arhiv novic

Favourites