Najlepša darila so podarjena z odgovornostjo | Plastika Skaza d.o.o.
0
SI
Novice

Najlepša darila so podarjena z odgovornostjo

13.12.2018

Praznični trenutki s čudovitimi darili so nepozabna doživetja, ki puščajo trajen pečat. Pomembno je, kakšno darilo podarimo. S tem izrazimo spoštovanje do obdarovanca, hkrati pa tudi sami sporočamo, kdo smo in kakšne vrednote postavljamo v ospredje. Zato ni vseeno od kod darilo prihaja, iz kakšnega materiala je, kakšna je njegova zgodba.
 
Lepo je, če obdarujete z darili lokalnih, domačih izdelovalcev, ki izdelek naredijo mojstrsko lepo, s stilom, z dušo in s pripovedjo, ki bo obdarovanca navdušila. Tak izdelek ni prepotoval pol sveta in pustil za seboj nepotrebnih kilometrov transporta. Izbirajte skrbno. Odločite se za darila, ki odražajo trajnostno naravnanost, so  prijazna do ljudi in narave, narejena iz bio materialov, so reciklati ali jih je moč po uporabi reciklirati. Tako lahko ustvarjajo nov življenjski ciklus. Takšna darila so izdelki blagovne znamke Skaza. Čudovite in barvite trajnostne zgodbe - iz narave in za naravo. Zasnovana so s premislekom in oblikovana z lepoto. Za vaš dom in življenje v naravi.
 
Za vas smo izbrali TOP 6 okolju prijaznih božičnih daril iz šarmantnih linij Contessa in Viva,  inovativni piknik set Pick&Go, ki ga boste lahko kreativno in duhovito uporabljali vse leto in kuhinjski kompostnik Bokashi Organko, ki bo obdarovancu največji zaveznik pri domačem krožnem gospodarjenju ter odgovornem ravnanju z bio odpadki. Vse predloge lahko najdete v spletni trgovini Skaza. 
 
Podarite jih v zanimivem naravnem ovoju. S posebnim navdušenjem bodo obdarovanci sprejeli embalažo Bokashi Organka 2, ki je narejena iz le treh povsem naravnih sestavnih delov,  ki so med seboj vezani popolnoma brez lepil in brez odvečnih materialov, po principu eko designa. Poleg tega bodo prevzeti tudi z možnostjo uporabe obogatene resničnosti, s pomočjo katere bodo darilo lahko takoj postavili v svoje domače okolje.
Po potrebi dodajte vašim darilom že odlomljeno vejico za dekoracijo in ustvarili boste navdušujoče doživetje čarobnih praznikov. 
 

VIVA 2.0 in CONTESSA


Praznična miza se lesketa v siju sveč in okraskov. Včasih rdečih, drugič belih, modrih, vijoličnih, v barvi šampanjca, vseh barv. Četudi praznike vsako leto pričakujemo z enakim vznemirjenjem, želimo vsakič znova pokazati nekaj novega. Družini, prijateljem, sosedom, sorodnikom. Z raznoterimi barvnimi linijami stilsko oblikovane, naravi in ljudem prijazne posode, vrčev, ožemalnikov in kozarcev linije Viva 2, narejene iz materiala na bio osnovi, boste vedno pripravljeni na kakršnokoli družbo. Poleg lepote vašega doma boste goste navdušili tudi z najlepšim odnosom do narave. Nič plastike za enkratno uporabo, le materiali ekološkega izvora, brez obremenitve za okolje. Uporabili jih boste  znova in znova, z veseljem in z mislijo na vse, ki vas še obiščejo. 
 

Vaša praznična miza bo tako vedno elegantna in vedno znova razlog za občudovanje in dobro razpoloženje vaše družbe. Prihajajoči večeri v krogu bližnjih so najlepše praznično darilo. Če imate dovolj prostora za še en ali celo dva stola, povabite še koga. Contessa in Viva 2, čudoviti liniji izdelkov podjetja Skaza, sta rešitev, ki vam daje popolno svobodo, ustvarja slavnostno, prijazno in vedno zabavno vzdušje ter poudarja vaš osebni stil. Odlično razpoloženi boste z veseljem nazdravili skrivnostnim pričakovanjem prihodnosti. Ustvari svojo najljubšo kombinacijo tukaj.
 

SET BOKASHI ORGANKO + Vrtnarski koledar 2019

 
 
Prihaja čas, ko zaključujemo staro leto in se pripravljamo na novo. Na novo pa se pripravlja tudi zemlja, ki čaka na pomladno otoplitev in prve setve. Da ne bi zamudili kakšnega pomembnega setvenega datuma, smo pripravili posebno božično akcijo, v kateri ob nakupu kompostnika Bokashi Organko seta podarjamo čudovito darilo v vrednosti 16,90€ - Vrtnarski koledar 2018. Napreden in funkcionalno zasnovan kompostnik Bokashi Organko rešuje nelagodnosti pri zbiranju in ločevanju bioloških odpadkov v gospodinjstvu ali na delovnem mestu. Biološki odpadki v Bokashi Organku ne gnijejo, saj z dodajanjem naravnega posipa s koristnimi mikroorganizmi poskrbimo, da odpadki brez vonja fermentirajo, hkrati pa pridobimo osnovo za prvovrsten kompost, naravno gnojilo za rastline in sredstvo za čiščenje odtokov. Velik stenski koledar za konkretno pomoč pri vsakodnevnih opravilih na sonaravnem vrtu. V njem se nahajajo točni datumi za setev sadik, direktno setev in presajanje na gredo, za vsako zelenjavo posebej. Vsebuje tudi letni diagram zelenjav in mnogo drugih koristnih podatkov.

Praznična ponudba velja do 24.12.2018. Izberi svojo najljubšo barvo kompostnika v spletni trgovini Skaza.

BOKASHI ORGANKO 2 + Velika rezalna deska Solo

 
 
Prihaja čas praznikov, ko bomo še več časa posvetili ustvarjanju v kuhinji, pripravi dobre hrane in druženju. Namesto odnašanja obilice bioloških odpadkov iz toplih stanovanj, se raje posvetite svojim najdražjim, medtem pa bo kuhinjski kompostnik Bokashi Organko 2 poskrbel za vaše biološke odpadke. Ob nakupu kuhinjskega kompostnika Bokashi Organko 2 vam podarjamo zelo priročno in lepo darilo –  veliko rezalno desko v vrednosti 7,99€. Velja do 31.12.2018, za naročila v spletni trgovini Skaza. Stilsko dovršen kuhinjski kompostnik Bokashi Organko 2 omogoča odgovorno ravnanje z biološkimi odpadki in priročno rešuje vrsto neprijetnosti, ki se sicer pojavljajo ob zbiranju bioloških odpadkov v gospodinjstvu. Bokashi Organko s pomočjo posipa s koristnimi mikroorganizmi prepreči gnitje in iz bioloških odpadkov za vas pridela gnojilo za vaš urbani vrt, naravno čistilo za odtoke ter osnovo za prvovrsten kompost za vaše rastline. Vrhunsko oblikovan kompostnik se s svojo podobo sklada z vsako kuhinjo. Uporabljamo ga na najbolj priročnem mestu – kar na kuhinjskem pultu!
  

PICK&GO

 
 
Ste že doživeli piknik decembra? Priložnost je tu. Decembrski pikniki so preprosto čarobni in  pravljični. Pričakovanje vsakega od treh dobrih mož, ki nas otroško razveselijo z darili, je v toplem in lepo okrašenem okolju doma, v družbi prijateljev in družine, še bolj vznemirljivo. Še posebej, če vaše dobrote ponudite v najbolj decembrsko razposajenih barvah priljubljenega piknik seta Pick&Go. Ta inovativni, sestavljivi piknik set navduši vsako družbo. Skrbno pripravljena hrana ohrani svoj značaj, gostitelji pa jo ponudite v najbolj vabljivi, zabavni, družabni in zanimivi obliki. Gre za 15-delni sestavljivi in nadgradljivi set posod, ki zaradi sistema zlaganja in s pomočjo nastavljivega traku - ročaja, lahko raste z družino in številom prijateljev. Vse skupaj je ekonomične velikosti, tekstura materiala omogoča boljši oprijem, dizajn krožnikov preprečuje zdrs hrane, posode so namenjene prenosu tekoče ali že pripravljene hrane, pribor pa je ergonomsko oblikovan in se prilega vsaki roki. Pick&Go odlikuje tudi prijaznost do narave in človeka, saj je skoraj v celoti narejen iz sladkornega trsa. Saj res, ste že nakupili darila za prijatelje?  Le klik vas loči do izvirnega presenečenja, ki ga bodo obdarovanci nadvse veseli .

Arhiv novic


NE SPREGLEJTE

Favourites