Najpomembneje je poznati svoje kupce | Plastika Skaza d.o.o.
0
SI
Novice

Najpomembneje je poznati svoje kupce

04.02.2019

Dizajn in material v očeh kupca igrata pomembno vlogo pri končnem izdelku. Odražata vizijo podjetja, odnos do estetike, inovativnost, znanje in spoštovanje do kupca. Izdelek je zrcalo kreativnosti podjetja in globokega razmisleka njegovih strokovnjakov o uporabnosti in koristih izdelka za uporabnika.

Rešitve in izdelki znamke Skaza izkazujejo poznavanje vse bolj raznolikih potreb in visokih pričakovanj sodobnih kupcev, ki jih skrbno beležimo skozi raziskave življenjskih navad. Z mnogimi se pogovarjamo, sestajamo, sprejemamo in analiziramo njihova priporočila in usmeritve, prisluhnemo njihovim željam in pričakovanjem. Z nekaterimi ustvarjamo rešitve skupaj.
Izdelke znamke Skaza odlikuje premišljeno oblikovanje, ki nikoli ne pozabi, da ljudje ljubimo lepoto in stil. Všeč so nam visoke, gladke, elegantne oblike pa tudi nekoliko nižje, praktične, igrive in z vdelanimi grafičnimi elementi. Ali pa okrogle. Ljudje imamo radi barve. Močne ali nežne, pastelne, kombinirane, vedno pa nam je ljuba bela. Včasih se odločamo za transparentne odtenke, drugič za polne površine. Zelene, modre, rdeče, roza, rumene ali naravne.
V naše izdelke je poleg vsega vidnega in otipljivega vgrajena tudi čutnost, topel odnos. Globoko zavedanje in odgovornost o tem, da si vsi želimo, da je jutrišnji dan na Zemlji boljši od današnjega. Zato ostajamo dosledni in nepopustljivi pri uporabi novih, na naravnih surovinah zasnovanih materialih. Mi smo zavezniki narave in tako čutijo tudi naši kupci. To je naša zgodba, ki nas povezuje z uporabniki, ki govori o tem, kdo smo mi in kdo so tudi oni sami. Kupec je vedno središče našega razmisleka. Je naš navdih, motivator, pa tudi največji kritik in usmerjevalec našega dela. Je tisti, ki mu dajemo v roke izdelek, s katerim postane del globalne skupnosti, ki skrbi za trajnostni razvoj in odgovorno ravnanje z okoljem. To je naša skupna odgovornost, poslanstvo in iskreno prepričanje.

Hvala vsem našim dosedanjim in bodočim kupcem, ker skupaj z nami ustvarjate lepši svet.

Na letošnjem sejmu Ambiente se bo predstavilo 4376 razstavljalcev, ki prihajajo iz 168 držav. Ocenjujejo, da bo sejem obiskalo okoli 140 tisoč obiskovalcev z vsega sveta. Ta najpomembnejša svetovna razstava potrošniških dobrin ponuja široko paleto dogodkov, programov za novince, predstavitve trendov in podelitve nagrad.

V kolikor ste zainterisiranii za sestanek z našo ekipo Skaza vas vabimo k oddaji obrazca. Pošljemo pa vam tudi brezplačno vstopnico za sejem Ambiente. Obrazec lahko izpolnite tukaj.
REZERVIRAJTE SESTANEK
 
Staša Mlekuž, področni vodja prodaje

Arhiv novic

Favourites