Nova vodja kadrovske službe | Plastika Skaza d.o.o.
0
SI
Novice

Nova vodja kadrovske službe

14.02.2018

V Skazi smo z odločnimi koraki in novo podobo vstopili v zadnji mesec v letu 2017. Ker se zavedamo, da v podjetju šteje vsak delček, želimo, da tudi zaposleni še naprej rastejo skupaj s podjetjem in da bi z različnimi uspehi presegli pričakovanja vseh udeleženih.
 
Za ta del bo od prvega decembra dalje skrbela tudi nova vodja kadrovske službe, Tea Borovnik. Diplomirana pravnica si je svoje bogate izkušnje na področju kadrovanja, začela pridobivati že v času študija. V podjetju, ki se ukvarja s kadrovskim inženiringom, je skrbela za pripravo splošnih aktov, svetovanje in urejanje celotne kadrovske problematike uspešnih podjetij v različnih panogah. Pred leti pa se je odločila za spremembo in se preizkusila tudi v delu na komercialnem področju v podjetju Dat-Con, kjer je spoznavala in pomagala pri kreiranju procesov delovanja v skoraj vseh organizacijskih enotah in kot notranja presojevalka skrbela za skladnost z ISO standardi. Je tudi mediatorka s poglobljenim znanjem s področja družinske meditacije.

Novih izzivov v podjetju se veseli tudi gospa Tea Borovnik, ki je ob prihodu povedala naslednje:
"Eno izmed mojih glavnih vodil v življenju je: »Če delaš dobro, se dobro vrača«. Sedaj sem tu. Veselim se dela s strokovnjaki na vseh področij in z največjo mero odgovornosti stopam naproti novim izzivom.
Vizija podjetja, poslanstvo, vrednote, pozitivna usmerjenost, zastavljeni cilji in podpora s strani vodstva, tudi na kadrovskem področju, so tesno povezani z mojimi osebnimi vrednotami. Potrudila se bom, da bom s svojim znanjem in izkušnjami pripomogla tudi k doseganju osebnih in poslovnih uspehov sodelavcev."

Arhiv novic

Favourites