Novi kadrovski okrepitvi v Skazi | Plastika Skaza d.o.o.
0
SI
Novice

Novi kadrovski okrepitvi v Skazi

10.10.2017

Da gremo v Skazi z odločnimi koraki v prihodnost, dokazujejo zadnje kadrovske okrepitve. V preteklem mesecu se nam je pridružila Aleksandra Brank, direktorica marketinga in trženja, tokrat pa predstavljamo novo vodstvo dveh ključnih poslovnih procesov, tehnologije in strateške prodaje.

Področje tehnologije je prevzel izjemen strokovnjak Robert Agnič, magister ekonomije, univerzitetni diplomirani inženir in doktor kemijskih znanosti. Dosedanjo karierno pot je tlakoval v zahtevnih tehnoloških in kemijskih okoljih domačih tovarn, ki tekmujejo v trdi, konkurenčni borbi na globalnem trgu, Julon, Lek, Krka in Knauf Insulation. Odlikuje ga izjemno bogato in široko znanje s področja materialov, trendov v kemijski industriji, tehnologije in upravljanja kompleksnih procesov. Vsestransko uspešnost dokazuje tudi v vodenju svojih ekip sodelavcev skozi številne zahtevne mednarodne projekte.

Področje strateške prodaje bo vodila izkušena prodajna strateginja Mirela Kurt. Strateška prodaja v je usmerjena na globalni trg, zlasti k multinacionalnim podjetjem, ki imajo široko mrežo svojih prodajnih ali poslovnih enot po svetu, s katerimi v Skazi še vedno ustvarimo večji del letnih prihodkov. Rešitve in izdelčne znamke, ki jih zanje pripravljamo, so redko »brandirane«. Zato je ob tem toliko bolj  potrebno poudariti, da prodaja izdelkov lastne blagovne znamke Skaza, ki smo jo uvedli v času finančne in gospodarske krize, raste krepko z dvomestno številko. Mirela Kurt prihaja iz podjetja Bisnode, kjer je nazadnje vodila njihovo terensko prodajo in službo za pomoč uporabnikom. Je soustvarjalka mednarodnih uspehov tega podjetja, mentorica mladim podjetnikom in predavateljica mladim za področje prodaje, pogajanj in prodajne komunikacije.

Arhiv novic

Favourites