Obisk predstavnika nizozemskega veleposlaništva | Plastika Skaza d.o.o.
0
SI
Novice

Obisk predstavnika nizozemskega veleposlaništva

25.09.2020

V sredo, 23. septembra, smo gostili namestnika veleposlanika Kraljevine Nizozemske v Republiki Sloveniji, Derk Jan Nauta.

V uradnem delu srečanja je direktor Bart Stegeman predstavil delovanje podjetja, naše poslanstvo in vizijo. Nizozemski trg predstavlja pomemben delež našega poslovanja, zato je beseda nanesla tudi na področje vzpostavljanja novih gospodarskih povezav. Z nizozemskim veleposlaništvom smo v preteklosti že sodelovali. Še posebej odmeven je bil podpis Evropskega pakta za plastiko, katerega pobudnika sta bila ravno Nizozemska in Francija, mi pa smo bili prvo slovensko podjetje, ki je pristopilo k podpisu. Takrat smo bili prepoznani kot eno vodilnih evropskih podjetij na področju odgovornega ravnanja s plastiko in pomemben partner pri pospešitvi prehoda v krožno gospodarstvo.

Na obisku smo namestnika veleposlanika Kraljevine Nizozemske popeljali skozi proizvodnjo, na oddelku laserskega graviranja pa smo mu podarili personaliziran kozarček v barvi njegove domovine.

Uradnemu delu je sledil rekreativen, saj se je Derk Jan Nauta z veseljem odzval na povabilo k sodelovanju na letošnjem 5. dobrodelnem Skazinem teku Otrok otroku. Skupaj z našim direktorjem sta tekla na Mestnem stadionu Velenje, ob tem pa je Nauta podal izjavo, v kateri je čestital Skazi za idejo in organizacijo družbeno odgovornega projekta. Poudaril je, kako zelo je ponosen, da je tudi on osebno del te čudovite zgodbe in da si želi, da bodo naslednje leto prisotni tudi njegovi kolegi, seveda, ko bo dogodek ponovno izveden v živo.

Eden glavnih namenov srečanja je bila prav gotovo nadaljnja krepitev prijateljskih odnosov med našim podjetjem na eni strani in Kraljevino Nizozemsko kot pomembno poslovno partnerico na drugi.

Arhiv novic

Favourites