Oskar za Bokashi Organka 2! | Plastika Skaza d.o.o.
0
SI
Novice

Oskar za Bokashi Organka 2!

06.02.2019

Naš Bokashi Organko 2 je nominiran za Oskarja med inovativnimi gospodinjskimi pripomočki v svetovnem merilu. Naš pametni in estetski gospodinjski kompostnik je produkt slovenskega znanja iz Šaleške doline in na to smo zelo ponosni.

V Frankfurtu se bo med 8. in 12. februarjem odvijal sejem Ambiente, sejem za dom, ki je največji tovrstni sejem na svetu. Razstavljavci, ki jih je kar 4376 in prihajajo iz 168 držav, obišče pa ga več kot 140.000 obiskovalcev iz celega sveta.

Londonski industrijski oblikovalec, guru dizajna, Sebastian Bergne, vsako leto izmed 4376 razstavljavcev izbere 4 najboljše in najbolj estetke izdelke izmed izbranih 26 razburljivih izdelkov, ki ponujajo vrhunske rešitve za dom, in ki so za uporabnika resnično koristni - in med temi štirimi najboljšimi izdelki na svetu je naš BOKASHI ORGANKO 2. Sebastian Bergne je pri nominacijah še posebej  želel zagotoviti, da sta funkcija in oblikovanje estetsko združljiva. Tako kot lansko leto je v izbirnem postopku sodelovala tudi dr. Claudia Wasser, glavna urednica znane nemške revije Trend & Style, in Kate Birch, urednica Tableware International iz Velike Britanije, ki s svojo 130 letno tradicijo močno vpliva na mnenje potrošnikov o uporabnosti pripomočkov za dom. Skazin Bokashi Organko 2, ki so ga priznani žiranti izbrali kot najbolj inovativen in estetski kuhinjski pripomoček, bo predstavljen v posebnem nominacijskem delu sejma v Ambiente v Frankfurtu, v preddverju dvorane 4.0, od 8. do 12. februarja 2019.

                                                               

Če stvari, ki jih počnemo v našem domačem okolju, delujejo gladko, potem je bivanje lahko zares prijetno. In če so pripomočki, ki jih uporabljamo, uporabni in lepo oblikovani, bodo našim opravilom dodali celo zabaven element. Z uporabo Bokashi Organkob 2 pa poleg estetike in odlične uporabnosti, dajemo celo novo življenje. Bokashi Organko 2 je ime inovativnega kompostnika, ki gre naravnost v kuhinjo. Tudi če nimate vrta, lahko še vedno sodelujete pri kompostiranju organskih odpadkov. Fermentirana tekočina je idealna za rastlinsko gnojilo, estetski kompostnik pa je zasnovan tako, da v vašem domu ni neprijetnih vonjav.

Ponosni smo na vse naše izdelke in na naše poslanstvo, da spreminjamo navade ljudi in s tem ohranjamo naš planet. Veseli bomo, če se bomo na sejmu srečali in poklepetali o inovativnih in estetskih rešitvah za naš dom in za naš planet.

Arhiv novic

Favourites