Plastični pribor Cuisine Plastike Skaza v tujih medijih | Plastika Skaza d.o.o.
0
SI
Novice

Plastični pribor Cuisine Plastike Skaza v tujih medijih

29.02.2016

Plastika Skaza je s plastičnim priborom Cuisine in naprednim košem za biološke odpadke Organkom v začetku leta obiskala dva evropska sejma, namenjena notranjemu dizajnu. Po pariškem Maison&Objet se je februarja mudila še v Frankfurtu na Majni, kjer je potekal sejem ambiente. Ena glavnih tem na ambiente je bila trajnost izdelkov.

Plastični kuhinjski pripomočki, ki jih v Plastiki Skaza izdelujemo pod blagovno znamko Cuisine, se vsekakor ponašajo s trajnostjo, kar so prepoznali tudi obiskovalci sejma. Med drugim so nas opazili tudi nemški novinarji in zelo smo bili veseli, ko smo v nemških medijih prebrali novico z naslovom Neuničljiv in neverjetno lep - reciklirani pribor v pastelih.

Nemci so bili navdušeni nad čudovitimi barvami izdelkov Cuisine iz linij Viva in Contessa, navdušile so jih tudi nove pastelne barve. Všeč jim je, da trpežne plastične kozarce, plastične lopatke in plastične deske, ki ne vsebujejo melamina in BPA lahko uporabljajo tudi v mikrovalovnih pečicah. Spomnili so tudi na to, da so Nemci strastni avtodomarji. Plastični pribor Cuisine in napredni koš za biološke odpadke Organko pa sta odlična tudi za v kuhinjo avtodoma.

Kuhinjski pripomočki iz plastike Cuisine so zaradi svoje obstojnosti še posebej primerni za piknike in potovanja z otroki. Izbrani dizajn in barve pa bodo v vaše življenje zagotovo vnesli igrivost in strast. Celotni prispevek v nemščini si lahko preberete na spletni strani Osthessen News.

Arhiv novic

Favourites