Plastika Skaza izzvala študente GEA Collegea | Plastika Skaza d.o.o.
0
SI
Novice

Plastika Skaza izzvala študente GEA Collegea

25.02.2016

Podjetje Plastika Skaza orje ledino tudi v študentskih programih. V sodelovanju s Fakulteto za podjetništvo GEA College so študente nagovorili z besedami "sprejmi izziv, izkoristi priložnost". Pred študenti so štirje izzivi, v katere bodo zagrizli skupinsko pod mentorstvom uglednih profesorjev.

V Plastiki Skaza so prepričani, da brez razvoja in inovativnih idej ni napredka, zato so se odločili da bodo postali prvo podjetje, ki bo študentom GEA Collegea postavilo konkretno nalogo iz sveta podjetništva. V podjetju namreč menijo, da so ravno mladi, ki si ne predstavljajo življenja brez pametnih telefonov in druge moderne tehnologije naša prihodnost. Poleg tega so še dovolj neobremenjeni z izzivi odraslega sveta, da lahko s svojo igrivostjo ustvarijo odlične poslovne ideje, ki bi plastične izdelke prestavili še en nivo više. Plastika Skaza si od študentov želi nove ideje za izdelke, tržne analize za točno določene produkte, poslovne modele in načrte ter analize o vedenju potrošnikov.

Trud, ki ga bodo študenti vložili v 4-mesečni razvoj izzivov, bo tudi bogato nagrajen. Plastika Skaza bo najboljši ekipi omogočila plačano prakso v  podjetju, direktorica Tanja Skaza in izvršna direktorica Laura Rednak pa bosta študentom postali mentorici za eno leto.

Čisto vsi udeleženci izziva pa bodo deležni odlične zaključne zabave s svetlečimi lončki Cuisine, kar bo tudi lep uvod v brezskrbno poletje.

Arhiv novic

Favourites