Plastika Skaza na Zagreb brend forumu 2016 | Plastika Skaza d.o.o.
0
SI
Novice

Plastika Skaza na Zagreb brend forumu 2016

01.04.2016

Na 7. Regijski poslovno-povezovalni konferenci Biznis Plusa z naslovom "Zagreb brend forum 2016", ki je 31. marca 2016 potekal v hrvaški prestolnici, se je družilo okoli 350 "decision makerjev" iz regijskih podjetij. O blagovnih znamkah so govorili člani uprav, direktorji in lastniki podjetij iz regije.

Plastiko Skaza je na forumu kot govornica zastopala tudi naša direktorica Tanja Skaza. O tem, kako se gradi blagovno znamko ali kako se dela za blagovno znamko, se je pogovarjala z zelo vplivnimi sogovorniki. Udeleženci okrogle mize, ki jo je povezoval Peter Frankl, direktor in glavni urednik dnevnika Finance, so bili namestnik predsednika Agrokorja, Ante Todorić, lastnik Violete iz BiH, Petar Ćorluk, predsednik uprave ASA Preventa iz BiH, Almir Jazvin in direktorica marketinga Eliksir Grupe iz Srbije, Jasmina Milanović.

Petar Ćorluk (Violeta), Jasmina Milanović (Eliksir Grupa), Tanja Skaza (Plastika Skaza), Almir Jazvin (ASA Prevent) in Ante Todorić (Agrokor). Foto: Zagreb brend forum 2016

Arhiv novic

Favourites