Plastika Skaza - zeleno, kreativno in pametno podjetje | Plastika Skaza d.o.o.
0
SI
Novice

Plastika Skaza - zeleno, kreativno in pametno podjetje

01.07.2020

Podjetje Plastika Skaza spada med prve zelene ambasadorje slovenskega gospodarstva za njegovo večjo prepoznavnost in prebojnost na tujih trgih. Pri izboru so bile pomembne tri komponente: zeleno, ustvarjalno, pametno, podjetje pa je moralo v svoji prijavi izpolnjevati vsaj dve. Podjetja, ki so si pridobila laskavi naziv ambasadorja, bodo vključena v digitalno oglaševalsko kampanjo "I feel Slovenia. Green. Creative. Smart.", ki se bo prednostno pojavljala v regijah DACH, Japonska, ZDA, ZAE in drugih.

Na prvi razpis SPIRIT Slovenija se je prijavilo kar 31 podjetij. Poleg zgoraj omenjenih kriterijev je pri izboru igral pomembno vlogo tudi tržni potencial na mednarodnih trgih oz. za investiranje. Naziv zelenega ambasadorja gospodarstva si je pridobilo 19 podjetij, med njimi tudi naše. To je dokaz, da na svojem področju ponujamo edinstvene izdelke in storitve z visoko dodano vrednostjo. Naziv je tudi znak, da smo izrazito visokotehnološko in trajnostjo naravnano podjetje, ki z inovacijami, pametnimi rešitvami in visoko kakovostnimi izdelki izraža plod slovenskega znanja.

V sklopu digitalne kampanje agencije SPIRIT Slovenija bomo svoje inovativne rešitve, izdelke in storitve predstavljali tudi na dogodkih v tujini. Na ta način se bomo pozicionirali kot zaupanja vredno in zanesljivo podjetje, ki s svojimi kreativnimi idejami lahko konkurira tudi na tujem trgu.

Ponosni smo, da je naše trajnostno delovanje in vračanje k naravi prepoznavno v vedno večji meri širom regije in še dlje. Obetamo si, da bo skupna promocija pripomogla k širšemu dosegu in še večjemu zaupanju v slovensko gospodarstvo.

Arhiv novic

Favourites