Podelitev priznanj ambasadorji znanj | Plastika Skaza d.o.o.
0
SI
Novice

Podelitev priznanj ambasadorji znanj

09.06.2014

V sredo 4. junija smo skupaj povezovali znanja.

  • Ambasadorji so prvič podelili priznanja Referenca in mentorji so bili prvič javno priznani za svoje delo s priznanjem Mentor, ki jim ga je podelil bivši predsednik RS dr. Danilo Turk. Vsem, ki so uspešno prestali ali pa se šele vpisali v postopek certificiranja, pa je priznanja za Učečo se organizacijo - Learning Brand podelila predsednica Učečih se organizacij mag. Andreja Jernejčič Vizjak.

  • Ambasadorka znanj: Tanja Skaza, direktorica Plastika Skaza
  • Prejemnik priznanja Referenca: Jaka Žohar, Priznanje prejme v kategoriji: Področje dela na projektu, Naziv projekta "CoveRide"
  • Prejemnik priznanja Mentor: Matej Tratnik
 

Jaka Žohar prihaja iz Fakultete za računalništvo in informatiko (FERI), s programa za medijske komunikacije.
Trenutno opravlja delo kot študent, nato pa ga bo podjetje tudi redno zaposlilo. Jaka je v projekt vključen od samega začetka, ga vodi v celoti sam. 
Projekt »CoveRide«, je Jaka pod okriljem mentorja prevzel od znanega slovenskega oblikovalca, ki trenutno deluje v Italiji. 
CoveRide je izdelek, ki rešuje problem ljudi v skandinavskih državah, ki so bolj okoljsko osveščeni in se v veliki meri na delovno mesto vozijo s kolesi. 
Slabo vreme je dejavnik, ki pri vožnji s kolesom pokvari užitek. Pri CoveRide gre za pokrivalo sedeža kolesa, ki se iz priročne posodice za shranjevanje, ob slabem vremenu povleče čez sedež in se po končanem delovnem dnevu pospravi nazaj. Tako ostane sedež suh in kolesar zadovoljen.

Slike na FB

Arhiv novic

Favourites