Poletje vabi na druženje v naravi | Plastika Skaza d.o.o.
0
SI
Novice

Poletje vabi na druženje v naravi

24.06.2020

Višje temperature, žgoče sonce, prijeten vetrič in vonj po poletju kar vabijo na druženje v naravi z najboljšimi prijatelji. Vas zanima, kako si lahko ustvarite nepozabno poletje na prostem?

Pripravite si slasten sladoled in z njim skočite na zrak

Za pripravo domačega sladoleda ne potrebujete veliko sestavin in časa. Za začetek premislite, kateri je tisti okus, ki vas najbolj pritegne. Nas je premamila sezona malin, če pa niste njihov ljubitelj, maline zamenjajte za kakršnokoli drugo sadje in sledite spodnjemu postopku.

V veliko skledo vlijte 85 g kremnega sira in 200 g sladkorja, ki jih zmešate v gladko maso. Dodajte 350 g malininega pireja, 200 g smetane za stepanje in 2 dcl mleka ter vse skupaj pomešajte. Ko je zmes dovolj gladka, jo stresite v plastično posodo in jo za dobri dve uri postavite v zamrzovalnik. Ko bo sladoled nared, posodo skupaj s plastičnimi skledicami in zajemalko zgrabite ter odnesite na bližnjo trato, na kateri se boste posladkali s svojimi prijatelji.
 
Potrebujete:  

Organizirajte piknik s prijatelji

Kaj je lepšega, kot druženje s prijatelji ob dobri hrani in pijači? Obiiilo druženja ob dobri hrani in pijači! Doma na rezalni deski pripravite svežo hrano ter vse skupaj pustite v hladilniku v plastičnih posodah. Ko boste pripravljeni na nizki štart, pograbite še Pick&Go set za piknike in se odpravite ustvarjat trajne spomine.
 
V piknik kompletu boste našli vse, kar za piknik potrebujete, zato pozabite na polne vreče plastike za enkratno uporabo, ki so izredno neprijazne za naravo. Pick&Go komplet za večkratno uporabo je 15-delni set iz biosnovanega materiala s sladkornim trsom, ki vključuje 4 krožnike, 4 kozarce, 4 komplete jedilnega pribora, cedilo, stojalo za kozarce in posodo s pokrovom, ki služi shranjevanju hrane. Vaša dolžnost je samo to, da uživate!
 
Potrebujete:  

Odcedite si osvežujočo limonado

Z ožemalnikom limon ožemite sočne limone in tekočino zlijte v vrč. Dodajte ingver, liste sveže mete in vodo ter vse skupaj pustite v hladilniku približno pol ure. Ko bo tekočina prijetno ohlajena, pograbite vrč in kozarčke, povabite prijatelja ter z njim skočite na dvorišče ali balkon. Udobno se namestite, noge dvignite na mizo, zleknite se na naslonjalo in se sprostite v družbi pisanih kozarčkov rastlinskega izvora.
 
Potrebujete:  
Uživajte v poletju karseda okolju prijazno. Da bi uživanje trajalo čim dlje, je odgovornost vsakega posameznika, da s svojim ravnanjem in uporabo okolju prijaznih materialov poskrbi za čist in zdrav planet, na katerega bodo ponosni tudi naši potomci. Skazini produkti za uživanje na prostem so izdelani iz reciklatov oz. iz trajnostnih materialov, ki zagotavljajo kakovost in dolgotrajno uporabo.

Poglejte si še ostale izdelke blagovne znamke Skaza, s katerimi boste uživali poletje na prostem.
VSI IZDELKI

Arhiv novic


NE SPREGLEJTE