Predstavniki Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo na obisku v Skazi | Plastika Skaza d.o.o.
0
SI
Novice

Predstavniki Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo na obisku v Skazi

27.02.2020

Včeraj, 26. februarja 2020, smo v podjetju Skaza gostili delegacijo iz Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo.
Predstavnike Direktorata za internacionalizacijo, podjetništvo in tehnologijo (Sektor za industrijo, spodbujanje inovativnosti in tehnologijo) ter predstavnico Direktorata za turizem sta ob sprejemu pozdravila direktorja, Bart Stegeman in dr. Robert Agnič.
Po končanem uvodnem delu sta jih dr. Branka Viltužnik, Vodja raziskav in inovacij ter Špela Šeliga, raziskovalka, podrobneje seznanili s projekti v teku ter projekti, ki jih načrtujemo v prihodnje. Več kot navdušeni so bili nad našim delom ter mehkimi veščinami vodenja, za katere pravijo, da bi jih moralo uvesti vsako slovensko podjetje, ki želi postati novodobno podjetje.

Po koncu uradnega dela smo jih peljali na ogled proizvodnje, kjer smo jim pripravili lepo presenečenje. Vsak od njih je namreč prejel personaliziran ECO CARE kozarček iz sladkornega trsa in tako postal ambasador, ki bo odslej skupaj z nami skrbel za ohranitev lepega planeta.


 

Arhiv novic

Favourites